Laddar meny

Atea tähtää aitoon kumppanuuteen

Ateasta saat monipuolisen it-infrastruktuurin ja tietoturvan asiantuntijaosaamisen, joustavat palveluprosessit ja alan johtavimpien teknologiakumppanien ratkaisut. Emmekä nyt tarkoita pelkästään toimistoverkkoja, vaan kokemuksemme sähköntuotannon tuotantoympäristön it-infrastruktuurista tekee meistä ykkösvalinnan.

Ratkaisukeskeinen yrityskulttuuri yhdistettynä tehokkaaseen palvelukehitykseen takaa modernin väylän digitalisaation huipulle. Atea on sopivissa kohdissa joustava ja ketterä palveluntarjoaja - palvelut tuotetaan kustannustehokkaasti, mutta tietoturvasta ja käytettävyydestä tinkimättä. Tuemme asiakkaan tavoitteita ja etuja antamalla parasta mahdollista palvelua olemalla joustavin ja luotettavin kumppani. 

Olemme toteuttaneet useita energia-alan tuotantopuolen ratkaisuja

Atealla on laaja kokemus it-infrastruktuuripalveluiden toteutuksissa, verkko- ja laiteinfrastruktuurin toteutuksesta tuotantopuolella, automaatioverkkojen käytettävyyden varmistamisesta (mm. voimalaitoksilla) sekä näkyvyyden lisäämisestä toimistoverkkojen ja tuotannolle kriittisten järjestelmien väliseen tietoliikenteeseen. Sovellus- ja identiteettitietoisuus sekä muut seuraavan sukupolven älykkäät teknologiat ovat meille tuttuja käytännössä, eivätkä vain myyntiesityksissä. Lisäksi toimitamme kaikkea mitä it-sovellusinfra tarvitsee. 

Teknologiaratkaisut alan huipputoimittajilta

Tarkoin mietittyihin ratkaisuihimme ja palveluihimme kuuluu olennaisena osana testatut ja hyväksi koetut palvelu- ja tuotantoprosessit, joita yhdessä teknologiatoimittajien kanssa kehitetään aktiivisesti. Toimimme tiiviissä yhteistyössä tarkoin määriteltyjen alihankkijoiden kanssa, jota tuottavat Atealle alihankintana sovittuja prosesseja Atean korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. 

Atealta saat parhaan tiimin kehittämään ympäristöäsi monipuolisesta asiantuntijoiden joukosta. Osaamista ja kokemusta on jokaiseen tarpeeseen: konesaleihin, perustietotekniikkaan, verkkoon, Microsoft-ympäristöihin, tuottavuuteen ja strategisten liiketoimintajärjestelmien ylläpitämiseen.

Markku Selin
Business Manager, Network and Security
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer