Siirry sisältöön
FI | EN
tietoverkko cisco Tietoverkot

Cisco Meraki - pilvihallittu verkkoratkaisu moneen käyttötarkoitukseen

Keskitetysti hallittavat Cisco Meraki -verkkolaitteet tarjoavat modernit ja turvalliset langattomat vierailijaverkot ja lähiverkot työkaluineen vaikkapa maksupääteyhteyksiä varten.

Käyttäjät haluavat päästä internetiin sekä haluamiinsa palveluihin ajasta sekä paikasta riippumatta. Langattomat lähiverkot ovat tärkeä osa IoT-infrastruktuuria. Pilvihallitut verkot tarjoavat mahdollisuuden uudenlaisten palvelujen kehittämiseen ja kannattavuuden parantamiseen. Pilvihallittu verkko voidaan ulottaa joustavasti myös globaalisti toimivan organisaation kaikkiin toimipisteisiin.

Helposti ja hallitusti verkosta

Cisco Meraki -teknologiaan perustuva pilvipohjainen, tietoturvallinen ja keskitetysti hallittava langaton lähiverkko ja sen tukiasemat ovat varma ratkaisu. Integroitu tietoturva sisältyy mukaan – et tarvitse erillistä tietoturvaratkaisua. Atean toimittaman verkon kapasiteettia voidaan kasvattaa joustavasti, ja päivitykset hoituvat automaattisesti. Verkko on vaivaton hankkia, käyttää ja hallita. Hinnoittelu on läpinäkyvää, ja Atea tarjoaa myös tukipalvelut.

Palveluala

Kauppakeskukset, hotellit, myymäläketjut, kahvilat ja ravintolat elävät monikanavaisessa liiketoimintaympäristössä. Asiakaskokemus on yhä digitaalisempi, ja langattomien verkkojen merkitys kasvaa äärimmäisen nopeasti sekä palveluyrityksille että niiden asiakkaille. Kaupat, hotellit, myymälät ja ravintolat tarvitsevat nyt pilvihallittuja verkkoja – niiden tarjoamat hyödyt ovat yksinkertaisesti kiistattomia. Me autamme palveluyrityksiä hyödyntämään kustannustehokkaita vierailijaverkkoja ja langattomia lähiverkkoja. 

Vierailijaverkon avulla voit kerätä arvokasta tietoa asiakkaistasi ja heidän käyttäytymisestään verkon alueella. Voit paikantaa asiakkaasi ja ennakoida ruuhkahuiput sekä toteuttaa kohdennettua mainontaa oikea-aikaisesti. Integroitu kameravalvonta lisää turvallisuutta sekä ehkäisee varkauksia ja ilkivaltaa – et tarvitse erillistä ratkaisua valvontajärjestelmille

Koulut ja oppilaitokset

Suomalaisissa oppilaitoksissa pohditaan nyt kuumeisesti, miten toimiva ja tehokas digiajan koulu kannattaisi rakentaa. Monille kouluille se on tuottanut ympäristöihin, tietoverkkoihin ja tietoturvaan sekä niiden hallintaan liittyviä haasteita.

Oppiminen uudistuu vahdilla ja  tiedon ja digitaalisten aineistojen käyttö lisääntyy nopeasti. Tietoa etsitään, yhdistetään ja tuotetaan uusilla tavoilla. Atean vankka osaaminen edu-ratkaisujen toimittajana takaa sen, että kaikki toimii alustoineen, laitteineen ja oppimistyökaluineen saumattomasti yhteen. Lue lisää Atean ratkaisuista kouluille ja oppilaitoksille.

Teollisuus

Valmistavan teollisuuden, energiateollisuuden ja rakennusalan haasteisiin sisältyy usein tehoton ja vaikeasti hallittava verkko. Cisco Merakin avulla tuotantolaitoksiin ja työmaille saadaan kuitenkin helposti toteutettua yritystason langaton lähiverkko, joka on sekä tehokas että luotettava.

Langattomat lähiverkot ovat tärkeä osa tehokasta logistiikkaa, tuotantoa, joustavaa työympäristöä sekä IoT-infrastruktuuria. Pilvihallittu verkko voidaan ulottaa myös globaalisti toimivan organisaation kaikkiin toimipisteisiin.

  • Mobiililaitteiden tehokas käyttö
  • Lähiverkot ovat tärkeä osa logistiikkaa ja tuotantoa
  • IoT-ratkaisut vaativat verkoilta skaalautuvuutta ja ketteryyttä
  • Yksi pilvihallittava verkko kattaa kaikki toimipisteet
  • Integroitu kameravalvonta turvallisuuden lisäämiseksi

Webinaaritallenne: Aitoja liiketoimintahyötyjä tietoverkoilla