Siirry sisältöön
FI | EN

Tietoverkko palveluna

Ateasta voit hankkia tietoverkon palveluna. Helppoa, joustavaa ja skaalautuvaa.

Atea Network as a Service (NaaS)

Saat uuden ja kehittyvän dataverkon turvalliset palvelut välittömästi käyttöösi.

Laitteisto räätälöidään tarpeidesi mukaan, tarvitsetpa sitten palomuuria, lähiverkkokytkimiä, langattoman verkon tukiasemia, lähiverkon yhdistämispalveluja (LAN-to-LAN VPN), etäyhteyspalveluja (Remote Access VPN) tai sovellustietoisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat keskitetyt tietoturvasäännöt ja tietoturvan hallinnan.

Yhdellä hallinta- ja valvontaportaalilla kontrolloit verkkoa ja palvelujasi helposti. Samasta paikasta voit myös tehdä halutessasi muutoksia.

Atea Managed LAN

Saat uuden ja kehittyvän kiinteän dataverkon turvalliset palvelut välittömästi käyttöösi.

Hallinta ja muutosten tekeminen on vaivatonta yhdessä palvelupisteessä. Verkkolaitteisto kootaan tarpeidesi mukaan, olipa kyse sitten lähiverkkokytkimistä, hallintayhteyksistä tai sääntöjen hallinnasta.

Kokonaisuudessa hyödynnetään sekä laitevalmistajan että Atean vaihtolaitevarastoa ja ylläpidossa kumppanuusohjelmia. SLA-tasot sovitaan aina tapauskohtaisesti. Meiltä saat halutessasi myös identiteetinhallinnan (802.1X / NAC).

Atea Managed WLAN

Saat käyttöösi uuden ja kehittyvän langattoman dataverkon turvalliset palvelut. Palvelunhallinta ja muutokset onnistuvat helposti yhden palvelupisteen kautta.

Laitteisto pitää sisällään muun muassa tukiasemat ja kontrollerit. Kokonaisuus rakennetaan aina projektikohtaisesti vakioiduista komponenteista ja toteutuksessa käytetään laitevalmistajien ja Atean vaihtolaitevarastoa. Ylläpidossa hyödynnetään valmistajien kumppanuusohjelmia.

SLA-tasot sovitaan tapauskohtaisesti. Tarvittaessa voit ottaa käyttöön myös identiteetin (802.1X / NAC) ja vierasverkkojen hallinnan.

Langattoman verkon kuuluvuusaluemittauksella varmistamme, ettei tiloissasi ole katveita.

Atea Managed VPN

Saat käyttöösi uuden ja kehittyvän etäyhteyspalvelun, jossa verkkolaitteisto koostuu valintasi mukaan esimerkiksi VPN-terminointipisteistä, VPN-asiakasohjelmistoista tai identiteettien ja ryhmien hallinnasta. Päätelaitetietoturvan ominaisuudet riippuvat toteutettavasta palvelualustasta. Palvelunhallinta ja muutokset onnistuvat helposti yhden palvelupisteen kautta.

Saat meiltä myös lähiverkon yhdistämispalvelut (LAN-to-LAN VPN) ja etäyhteyspalvelut (Remote Access VPN).

Kokonaisuus rakennetaan yrityksesi tarpeiden mukaan laitevalmistajien ja Atean vaihtolaitevarastoa hyödyntäen. Ylläpidossa käytetään hyväksi valmistajien kumppanuusohjelmia. SLA-tasot sovitaan tapauskohtaisesti ja halutessasi saat käyttöösi myös SSL VPN Portaalin.

Atea SD WAN

Tehosta tietoliikenteesi toimintaa ja paranna käyttäjien sovelluskokemusta. Yhdellä hallinta- ja valvontaportaalilla kontrolloit verkkoa ja palvelujasi helposti. Samasta paikasta voit myös tehdä muutoksia.

Verkkolaitteisto räätälöidään tarpeidesi mukaan. Voit hyödyntää esimerkiksi älykästä sovellusreititystä, liikenteen priorisointia, sovelluskiihdytystä, tietoliikenteen optimointia ja näkymää sovellusten toimintaan. Tietoliikenne eri pisteiden välillä voidaan tarvittaessa salata. VPN ja pilviyhteydet kuuluvat pakettiin.

Kokonaisuus rakennetaan laitevalmistajien ja Atean vaihtolaitevarastoa hyödyntäen. Ylläpidossa käytetään hyväksi valmistajien kumppanuusohjelmia. SLA-tasot sovitaan tapauskohtaisesti. Saat halutessasi käyttöön myös sovellusten välimuistitoiminteen.

Verkonvalvonta ja monitorointi

Ota käyttöösi uusi kehittyvä verkonvalvonta. Meiltä saat verkkolaitteen valvonnan, asiakasportaalinäkymän valvottuun kohteeseen sekä palvelupisteen hälytykset laitteen tai sovelluksen vikaantuessa.

Verkkolaitteisto räätälöidään tarpeidesi mukaan ja SLA-tasot sovitaan tapauskohtaisesti. Saat käyttöösi myös kätevän portaalin, jolla hallitset palvelujasi ja teet niihin halutessasi muutoksia.

Atea One Network

Hoida kaikki tietoliikenteeseen liittyvät palvelusi yhdessä pisteessä. Kokoamme verkkolaitteiston yrityksesi tarpeiden mukaan. Kokonaisuuteen kuuluvat lähiverkkototeutukset, laajaverkkototeutukset, internet-yhteydet, etäyhteydet, privaattiyhteydet julkiseen pilveen, rahoitus, keskitetty palvelupiste vikatilanteissa, keskitetty sopimusten hallinta ja tilapäiset yhteydet.

Kokonaisuus rakennetaan yrityksesi tarpeiden mukaan ja SLA-tasot sovitaan tapauskohtaisesti.