Siirry sisältöön
tietoturva tietoturvakartoitus security turvallisuus F-Secure withsecure

WithSecure Elements pilvialusta tietoturvaan

Ratkaise tietoturva helpommin mutta varmemmin. WithSecure Elements -pilvialusta yhdistää eri tieturvaratkaisut yhdelle alustalle tuoden varmuutta ja skaalautuvuutta.

Tietoturvauhat ratkaistaan laadulla, ei määrällä

Yhä haastavammaksi muuttuvan tietoturvan uhkakirjon ratkaisun avain ei ole määrässä, vaan laadussa. WithSecure Elements tarjoaa hallinnoidut tietoturvapalvelut, jotka on suunniteltu turvaamaan kasvava liiketoimintasi.

WithSecure Elements pilvialusta integroi eri tietoturvaratkaisut ja palvelut yhteen. Tämä merkitsee organisaation tietoturvalle paitsi helppoutta, myös varmuutta ja kustannustehokkuutta.

WithSecure Elements pilvialusta

WithSecure Elements yhdistää neljä tärkeintä elementtiä, jotka tarvitset koko tietoturva-arvoketjun kattamiseen. Pilvipalveluna toimiva alusta sisältää ratkaisut:

  • Haavoittuvuuksien hallintaan
  • Viestintäsovellusten suojaamiseen
  • Päätelaitesuojaukseen
  • Uhkien havainnointiin ja reagointiin

Tietoturva skaalautuu liiketoiminnan muutoksiin

WithSecure Elements -ratkaisu on helposti hallittava ja skaalautuu liiketoiminnan muutoksissa. Ratkaisun erittäin joustavien lisensointi- ja SaaS-palvelumallien ansiosta voit valita kulloinkin tarvitsemasi ratkaisut sekä skaalata palveluiden käyttöä tarpeidesi mukaan.

WithSecure Elements -alusta soveltuu myös organisaation itse hallittavaksi tietoturvaratkaisuksi. Halutessasi voit ostaa sen täysin hallinnoituna jatkuvana palveluna Atealta. Asiantuntijamme auttavat mitoittamaan ratkaisun organisaatiosi tarpeisiin ja saat tueksesi kokonaisen tiimin maailmanluokan kyberturvallisuusasiantuntijoita.