Siirry sisältöön
Takaisin Tietoturva

F-Secure Elements pilvialusta tietoturvaan

Ratkaise tietoturva helpommin mutta varmemmin. F-Secure Elements -pilvialusta yhdistää eri tieturvaratkaisut yhdelle alustalle tuoden varmuutta ja skaalautuvuutta.

Tietoturvauhat ratkaistaan laadulla, ei määrällä

Yhä haastavammaksi muuttuvan tietoturvan uhkakirjon ratkaisun avain ei ole määrässä, vaan laadussa. F-Secure Elements tarjoaa hallinnoidut tietoturvapalvelut, jotka on suunniteltu turvaamaan kasvava liiketoimintasi.

F-Secure Elements pilvialusta integroi eri tietoturvaratkaisut ja palvelut yhteen. Tämä merkitsee organisaation tietoturvalle paitsi helppoutta, myös varmuutta ja kustannustehokkuutta.

F-Secure Elements pilvialusta

F-Secure Elements yhdistää neljä tärkeintä elementtiä, jotka tarvitset koko tietoturva-arvoketjun kattamiseen. Pilvipalveluna toimiva alusta sisältää ratkaisut:

  • Haavoittuvuuksien hallintaan
  • Viestintäsovellusten suojaamiseen
  • Päätelaitesuojaukseen
  • Uhkien havainnointiin ja reagointiin

Tietoturva skaalautuu liiketoiminnan muutoksiin

F-Secure Elements -ratkaisu on helposti hallittava ja skaalautuu liiketoiminnan muutoksissa. Ratkaisun erittäin joustavien lisensointi- ja SaaS-palvelumallien ansiosta voit valita kulloinkin tarvitsemasi ratkaisut sekä skaalata palveluiden käyttöä tarpeidesi mukaan.

F-Secure Elements -alusta soveltuu myös organisaation itse hallittavaksi tietoturvaratkaisuksi. Halutessasi voit ostaa sen täysin hallinnoituna jatkuvana palveluna Atealta. Asiantuntijamme auttavat mitoittamaan ratkaisun organisaatiosi tarpeisiin ja saat tueksesi kokonaisen tiimin maailmanluokan kyberturvallisuusasiantuntijoita.

Takaisin Tietoturva
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer