Siirry sisältöön
Takaisin Tietoturva

Atea Turvaposti minimoi sähköpostin viestintäriskit

Sähköposteissa liikkuvat yrityksen ajankohtaisimmat ja siksi verkkorikollisia monesti kiinnostavimmat tiedot. Sähköpostin salauksella minimoit yrityksen viestintään liittyvät riskit helposti ja nopeasti.

Atea Turvaposti varmistaa salatun sähköpostin

Atea Turvaposti on organisaation sähköpostijärjestelmään liitettävä sähköpostin salaus, jonka avulla organisaatio pystyy alentamaan sähköiseen viestintään liittyviä riskejä. Atea Turvapostipalvelun avulla voidaan varmistaa, että palvelun kautta käytävä viestittely pysyy asianosaisten välisenä eikä viestien sisältö tallennu päätelaitteisiin.

Palvelussa sähköpostin reititys tehdään sähköpostijärjestelmään, ohjaten tunnisteella merkityt sähköpostin Atea turvaposti -palveluun internetin ylitse TLS-protokollalla salattuna. Kaikki palveluun ohjatut viestit salataan ja tallennetaan järjestelmässä.

Atea Turvapostin hyödyt sähköpostiviestinnässä

Turvapostin perustoiminnallisuuksiin kuuluvat mm. salatun sähköpostin lähettäminen, viestiin vastaaminen, viestin lukitseminen sekä salatun viestin edelleen lähettäminen. Palvelu kattaa myös salatun viestin lähettämisen SMS-todennuksella.

Atea Turvaposti on suoraviivainen palvelu, jonka hyötyjä ovat:

  • Integroituu organisaation sähköpostijärjestelmään, ei vaadi käyttäjälle erillisiä sovelluksia.
  • Käyttäjät voivat soveltaa sähköpostin salausta aina tarvittaessa.
  • Helppokäyttöinen ja soveltuu kaikille käyttäjille.
  • Nopea ottaa käyttöön.

Atean avulla palvelun käyttöönotto on suoraviivaista ja nopeaa. Palvelun käyttöönotto käynnistyy Atean asiantuntijoiden kanssa kartoituspalaverilla ja on käytössä nopeasti.

Takaisin Tietoturva