Siirry sisältöön
Microsoft on johtava yhdysvaltalainen ohjelmistoalan yritys, jonka kattavasta tuoteperheestä löytyvät ohjelmistot ja ratkaisut kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin.

Atean ja Microsoftin strateginen kumppanuus

Atea on ohjelmisto-, pilvi- ja syväosaamisen johtavia toimijoita. Voimme hyödyntää Microsoft-sertifioitujen konsulttiemme osaamista kaikkialla Pohjoismaissa ja Baltiassa. Strateginen kumppanuutemme Microsoftin kanssa tarkoittaa, että asiakkaidemme saatavilla ovat liiketoiminnan tarpeita parhaiten tukevat ratkaisut, sekä paras mahdollinen palvelu.

Erityisosaamisemme keskittyy erityisesti Azuren, digitaalisten työpaikkapalveluiden sekä tietoturvan ympärille. Yhteisenä missionamme on tarjota nykyaikaiset, tehokkaat ja helppokäyttöiset hallitut palvelukokemukset, nykyisille ja uusille sekä tuleville asiakkaillemme.

Uutinen: Atea sai merkittävän tunnustuksen Microsoft-pilviosaamisestaan

Atealla on hallussaan kaikki kuusi Microsoftin ratkaisukumppanititteliä (Solutions Partner Designation), joka tarkoittaa, että Atea on Microsoftin korkeimman tason pilvikumppani Solutions Partner for Microsoft Cloud. Lisäksi Atea  on yksi viidestä  Partner Cyber Security Investment  (Former MSSP)   kumppanista.

Turvallisesti ja skaalautuvasti pilvipalveluissa

Microsoft Azure on kasvava kokoelma integroituja pilvipalveluja, joiden avulla työt voidaan hoitaa nopeammin ja tehokkaammin, säästäen samalla kustannuksia. Atea auttaa organisaatioita rakentamaan turvallisen, joustavan ja kustannustehokkaan kokonaisuuden, joka huomioi nykytilanteen ja tulevat tarpeet. Tärkeää on myös varmistaa, että organisaatiolla on selkeä ja strukturoitu suunnitelma pilvipalveluiden käyttöönottoon.

 

Atean E5 Security-tietoturvapilotti tietoturhauhkien taklaamiseen

Atean E5 Security -pilotti paketoi datan ja kehitysehdotukset organisaation tietoturvatilanteen kehittämiseksi

Mistä tietoturvauhat johtuvat?

  1. Ei näkyvyyttä haavoittuvuuksiin, hyökkäyksiin ja uhkiin. Riski ja kustannukset ovat moninkertaiset, kun toimitaan reaktiivisesti
  2. Arkaluonteista tietoa ei ole turvattu. Tahalliset tai tahattomat tietovuodot eivät poistu ohjeistamalla
  3. Päätelaitteita ei ole suojattu riittävällä tasolla. Lähes 90 % tapauksista on kohdistunut päätelaitteeseen tai sähköpostiin mahdollistaen lateraalisen hyökkäämisen
  4. Ei läpinäkyvyyttä kehittyneiden hyökkäysten estämiseen. Proaktiivinen monitorointi ja valvonta on jo vaatimus tietoturvalle
  5. Puutteelliset resurssit tai kokemus pilviympäristöjen turvaamisesta. Nykyaikainen tietoturva on prosessi, joka vaatii jatkuvaa kehittämistä ja seurantaa. Tietoturva POC on hyvä aloituspiste jatkuvalle kehittämiselle

 

Atea on kummina Microsoftin Taitoja työelämään-ohjelmassa

Taitoja työelämään-ohjelman avulla työntekijät voivat pätevöityä ja hankkia väylän suoraan teknologia-alan tehtäviin. Atea on yksi ohjelman kummeista. Ohjelman tavoitteena on saada lisää tulevaisuuden tekijöitä osaajapulasta kärsivälle teknologia-alalle ja tarjota työpaikkoja osaajille. Ohjelmaan ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat turvata tulevaisuutensa työmarkkinoilla ja kehittää omaa teknologiaosaamistaan.


Taitoja työelämään, uratarina: Kim Riipinen

Atean System Specialist Kim Riipinen osallistui ohjelmaan oman uratarinansa muodossa inspiroidakseen muita. Hän myös lisäksi luotsaa ohjelman kolmannen kurssin, joka on nimeltään Cybersecurity Fundamentals. Käy katsomassa ja tutustumassa Kimin matkaan kohti IT-alaa ja suorita tietoturvaa käsittelevä kurssimme! 

Microsoft Business Owner

Mikko Kalenius
Head of Productivity

;