Siirry sisältöön
Takaisin Valmistajayhteistyö

F-Secure

Atea on F-Securen Platinum-tason kumppani, mikä takaa F-Securen tuotteiden ja palveluiden vahvan asiantuntemuksen ja kokemuksen.

Atea ja F-Secure – yhteisen asiakaskokemuksen puolesta

Atea on ollut viimeisen 10 vuoden ajan merkittävä it-toimittaja julkishallinnon- ja yksityisen sektorin puolella. Atea ei voi toimia yksin, vaan toiminta nojautuu käytännössä aina lisäarvokumppaneihin, joista F-Secure on tärkeässä roolissa.

Atea Platinum-tason kumppanina on F-Securen tuotteiden ja palveluiden vahva asiantuntija. Platinum-taso perustuu sitoumukseen ja yhdessä asetettuihin tavoitteisiin. Atealla on viimeisin tieto markkinoiden ja teknologian kehityksestä sekä F-Securen asiantuntijoiden tarjoama laajin tuki.

Atea on F-Securen Platinum-tason kumppani.

Katso video Atean ja F-Securen yhteistyöstä

F-Securen tuki varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden

Atea tuottaa monipuolisia jatkuvia it-palveluita. Eräs esimerkki on Atea Managed Endpoint Security -palvelu, jossa F-Securen tuotteilla rakennetaan asiakkaalle päätelaitetietoturvaa. Tuotantoalustan valinnassa tärkein kriteeri on tuki. F-Secure seuraa tiiviisti kansallista ja kansainvälistä tietoturvaa. Harva tietää, että F-Secure tekee Euroopassa eniten tietoturvatutkimuksia erilaisista tietoturvahyökkäyksistä. Atean tietoturvapalveluntarjoajan roolissa täytyy varautua tuntemattomiin uhkiin ja ennen kaikkea tuntemattomiin tilanteisiin. Tämän vuoksi valmistajan tuki on ensiarvoisen tärkeää.

Selkeät roolit, huoleton tulevaisuus

Atean ja F-Securen keskinäiset roolit ovat hyvin selkeät. Luottamusta on vuosien varrella rakennettu, jotta asiakkaan tietojen ollessa vaarassa ja tilanteen ollessa haastava, kumppanien roolit ovat selkeät. Tämä on jatkuvaa harjoittelua organisaatioiden, hyökkäysten ja tuotteiden muuttuessa, mutta silti kovin tuttua ja vakaalla pohjalla kahden vahvan toimijan välillä.

Atean tarjoamat F-Secure-ratkaisut

F-Secure Radar

F-Securen Radar -tuote on esimerkki monikäyttöisestä tietoturvatyökalusta. Tämän tuotteen avulla voidaan haavoittuvuuksien havainnoinnin lisäksi esimerkiksi inventoida it-ympäristön palveluita, seurata muutosten kehittymistä ja tarkkailla ympäristön trendejä.

Haavoittuvuuksien tunnistus ja hallinta ovat tässä tuotteessa samassa paketissa. Tuote sisältää pitkälle automatisoidun ohjauskeskuksen, minkä avulla voi kontrolloida, määrittää, seurata ja hallita kaikkea mikä liittyy tietoturvaan.

Yrityksen hyökkäyspinta-ala kattaa koko infrastruktuurin kuten verkot, ohjelmistot ja verkkosovellukset, mutta myös ymmärryksen näiden välisistä yhteyksistä ja kommunikoinnista keskenään. Radar etsii juuri ne kohdat, mitkä ovat haavoittuvia.

Radar sisältää hakuteknologian, mikä mahdollistaa helpon tavan käydä läpi myös kaikki yritysverkon ulkopuoliset kohteet ja analysoida niihin liittyvät mahdolliset riskit ja haavoittuvuudet.

Tuote on skaalautuva pk-yrityksestä suuryritykseen, tarpeen mukaan.

Päätelaitteiden suojaus

Päätelaitteet ovat Atean erityinen painopiste tietoturvassa. Kun yli 90% yritysverkon liikenteestä on salattua, sen purkaminen on haasteellista tai jopa mahdotonta. Siksi salatun yhteyden päätepisteet ovat erityisen tärkeitä tietoturvan kannalta. Päätelaitteen kunnollinen tietoturva on organisaation panostus laatuun ja tae ymmärryksestä digitalisaation käytännön toteutuksesta.

  • F-Secure Protection Service for Business: Tutkitusti markkinoiden parasta tietosuojaa. Asiakkaamme saa pilvipohjaisen hallintaportaalin sekä päätelaitesuojan tietokoneille, mobiililaitteille ja palvelimille. Kustannustehokkuus, helppokäyttöisyys ja vähentynyt ylläpitotarve ovat sanoja, mitkä kuvaavat palvelua.
  • Business Suite: Päätelaitteiden tehokas suojaus on paljon muutakin kuin haittaohjelmien estoa. F-Secure Business Suiten myötä saat täyden tietoturvan ja mielenrauhan. Tehokas esto edellyttää kerroksellista lähestymistapaa ja se kattaa niin päätelaitteet, yhdyskäytävät, palvelimet kuin sähköpostin ja muut yhteydenpitokanavat. Business Suite on paikallisesti hallittava kokonaispaketti fyysisiä sekä virtuaalisia ympäristöjä varten. Asiakkaan omien tietoturvakäytäntöjen ja -ohjeiden mukainen toiminta on mahdollista tehokkailla hallinta- ja hallinnointiominaisuuksilla.
Cloud Protection for Salesforce

Optimaalinen vaihtoehto sekä turvallisuuden että resurssien näkökulmasta. Asiakkaan ei tarvitse sitoa omia resursseja kaikkeen it-järjestelmien käyttöönottoon ja ylläpitoon vaan Atea palveluntarjoajana pystyy auttamaan esimerkiksi tämän Security Cloud -teknologian avulla. Kehittynyt tietoturva-analytiikka ja täysi jäljitettävyys mahdollistavat nopean ja tehokkaan reagoinnin tietoturvaongelmiin. Nimenomaan tietoturva ja tehokkuus ovat usein pilvipalveluissa paikallisia ratkaisuja parempia. Pilvi itsessään ei estä tietomurtoja vaan F-Secure Cloud Protection for Salesforce on ainutlaatuinen ratkaisu, joka pystyy todentamaan pilvessä jaettavien linkkien ja tiedostojen turvallisuuden. 

Cloud Protection for O365

F-Securen Cloud Protection -ratkaisu tuo lisäsuojaa Office 365:tä käyttäville organisaatioille haittaohjelmia vastaan, jotka pyrkivät iskemään sähköpostin tai muiden Exchange-palveluiden esim. tehtävien, kalenterikutsujen, kontaktien tai tarralappujen kautta. Palvelun käyttöönotto tapahtuu saumattomasti pilvestä pilveen -integraation avulla, ja se sisältää hiekkalaatikkoteknologian epäilyttävien tiedostojen turvalliseen tutkimiseen.

Rapid Detection and Response Service (RDS)

Atean ja F-Securen yhteinen toimintamalli konkretisoituu F-Securen RDS-palvelussa. Tässä mallissa Atean rooli on toimia aktiivisena lähitukena, kun taas tietoturvan analytiikka ja havainnointi tehdään F-Securen toimesta. Asiakkaan kannalta tämä on selkeää, Atea valitsee parhaimman tavan toteuttaa päätelaitetietoturvapalvelut, jonka toteuttamisessa F-Securella on tärkeä rooli.

F-Securen asiantuntijat vartioivat asiakkaan ympäristöä 24x7x365 ja pitävät huolen, että todelliset uhat suodattuvat vääristä hälytyksistä. RDS palvelun avulla voi valmistautua edistyneisiin kyberhyökkäyksiin sekä ennen että jälkeen niiden tapahtumista.

Rapid Detection and Response (RDR)

Asiakkaan oma it-tiimi tai Atea palveluntarjoajana voi havaita ja pysäyttää kohdistetut hyökkäykset nopeasti ja tehokkaasti F-Securen Rapid Detection and Response (RDR) palvelun avulla. Kontrolloi – suorita – ylläpidä, siinä tämän palvelun ydin. Tunnistimet lähettävät reaaliaikaisesti tietoa yrityksesi loppukäyttäjien tapahtumista, josta analytiikka erottaa haitalliset mallit ja hyökkäykset. Atea kumppanina voi hallinnoida näitä ilmoituksia ja erityisen vaativissa tutkimuksissa kääntyä F-Securen puoleen. Ohjeet vastatoimiin asiakas saa nopeasti ja tehokkaasti

F-Secure-tukipalvelut

Monien eri palveluiden lisäksi asiakkaillemme on tarjolla kahden eri tasoista räätälöityä tukea. Etenkin jos hallinnoit tietoturvaasi itse, lisätuki mahdollistaa nopean asiantuntija-avun kun sitä tarvitaan. Oli kyse sitten verkkotyökalun kautta toimistoaikoihin sijoittuvasta tuesta teknisten asiantuntijoiden ohella tai 24/7 reagoinnista kriittisiin tietoturva-asioihin eskaloituna johdolle, me autamme.

 

Takaisin Valmistajayhteistyö
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer