Siirry sisältöön
FI | EN

Atean ja Applen yhteistyö

Atea on korkeimman tason Apple Authorized Enterprise Reseller -kumppani jo neljättä vuotta peräkkäin. Applen kumppaniohjelma panostaa yritysratkaisujen laajempaan hyödyntämiseen yrityksissä sekä Apple-laitteiden ominaisuuksien tuomien hyötyjen valjastamiseen yrityksen palvelukseen. Lisäksi olemme Suomessa myös Applen korkeimman tason oppilaitoskumppani.

Miksi Apple?

Apple yrityksille

Kun yritys liittää Applen teknologian liiketoimintastrategiansa ytimeen, alkaa uusien mahdollisuuksien aikakausi. Työntekijöille avautuu enemmän mahdollisuuksia suosikkilaitteiden käyttöön, tuottava työskentely on vaivattomampaa ja innovaatioita syntyy aiempaa helpommin. iOS- ja iPadOS-laitteiden sekä Mac-tietokoneiden avulla yrityksesi voi tehdä tulosta täysin uudella tavalla.

Applen tuotteet tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen. Applen tuotteet on helppo integroida, suojata ja ottaa käyttöön yrityksesi olemassa olevaan liiketoimintaympäristöön. Laitteiden aiheuttamat muutokset nykyisiin it- ja liiketoimintaprosesseihin ovat usein minimaalisia.

Apple-järjestelmien integrointi organisaatioon voi vähentää tukikustannuksia ja samalla lisätä käyttäjien tyytyväisyyttä. Sekä Mac-, iPhone- ja iPad iOS-laitteita voidaan hallita helposti erilaisten MDM-järjestelmien avulla.

 

Atea on Apple Authorised Enterprise Reseller -kumppani

 

Apple kouluille ja oppilaitoksille

Atea tarjoaa myös kattavasti Apple-ratkaisuja kouluille ja oppilaitoksille. Ratkaisut yhdistävät inspiroivan tekniikan käytön saumattomasti yksilöllisen oppimisen mahdollisuuteen. Jokaisen koulun ja oppilaitoksen on vastattava yhteiskunnan digitalisoitumiseen ja huomioitava muutos, kun koulun visiota ideoidaan.

Tekniikan lisääntyvä käyttö ja uusi opetussuunnitelma vaativat paljon johtajilta, rehtoreilta ja opettajilta. Tarvitaan uudenlaista johtamista tavoitteiden ja suunnan määrittelemiseksi kunnissa ja yksittäisissä kouluissa. Selkeä ja hyvin jalkautettu visio on edellytys muutokselle. Uudet työkalut ja työtavat auttavat lisäämään motivaatiota ja pitkällä aikavälillä edistävät tavoitteiden parempaa toteutumista.

 

 

 

Atea on Apple Authorised Education Specialist -kumppani

Atean ja Applen yhteistyö

Olemme Suomen ensimmäinen korkeimman tason Apple Authorized Enterprise Reseller -statuksen saanut kumppani (lue uutinen vuodelta 2017). Applen kumppaniohjelma panostaa yritysratkaisujen laajempaan hyödyntämiseen yrityksissä sekä Apple-laitteiden ominaisuuksien tuomien hyötyjen valjastamiseen yrityksen palvelukseen. Olemme Suomessa myöskin Applen korkeimman tason oppilaitoskumppani.

Atealla on vastaavat kumppanistatukset myös muissa Pohjoismaissa, mikä mahdollistaa kattavien, pohjoismaisten palvelukokonaisuuksien toteuttamisen.

Statuksien saavuttaminen on edellyttänyt Atealta merkittävää panostusta koulutukseen ja sertifiointiin – meillä on yli kolmekymmentä myynnillisesti ja teknisesti koulutettua Apple osaajaa. Atean laaja-alaiset Apple-asiantuntijatiimit auttavat asiakkaita hyödyntämään Apple-laitteiden tuomat edut hankintakustannuksissa ja Apple-laitteiden ominaisuudet niin, että yritys sekä oppilaitokset ja kaikki käyttäjät saavat saumattoman käyttökokemuksen. Oikein toteutetussa ympäristössä laitteet ja sovellukset yksinkertaisesti toimivat paikasta ja ajasta riippumatta – luonnollisesti myös esimerkiksi vallalla olevilla Microsoft-sovellusten kanssa. Tällä hetkellä monet yritykset hyödyntävät vain murto-osan Applen ekosysteemin potentiaalista ja laitteiden tehosta.

Applen innovatiiviset ratkaisut tekevät työnteosta ja oppimisesta mielekkäämpää, uudistavat liiketoimintaa ja luovat kilpailuetua. Olemme ylpeitä siitä, että pääsemme hyödyntämään huippuosaamistamme asiakkaidemme eduksi.

icon.

Apple-laitteet Atea eShopissa

Tutustu Applen valikoimaan Atean eShop -verkkokaupassa.