Takaisin Uutiset
Uutiset2016-09-28

Atea tiivistää strategista yhteistyötään Applen kanssa

Atea vahvistaa asemaansa ja osaamistaan Applen vaativien yritysratkaisujen suunnittelussa ja käyttöönotoissa tiivistämällä yhteistyötään Applen kanssa. Apple-laitteiden ja -ekosysteemin vahva osaaminen auttaa Ateaa kehittämään asiakkaiden liiketoimintaa palvelevia ratkaisuja.

-Atea ja Apple ovat toimineet strategisessa yhteistyössä huhtikuusta 2014 lähtien. Nyt siirrymme yhdessä seuraavalle tasolle. Haluamme tarjota Enterprise-tason Apple-ratkaisuja suurille ja keskisuurille organisaatioille. Myös koulumaailma hyötyy osaamisestamme, kun valjastamme Applen teknologian palvelemaan uudenlaista oppimista, toteaa Atea Finland Oy:n CTO Tommi Heiniö.

Yritykset, koulut ja organisaatiot ovat hankkineet innokkaasti Applen edistyksellisiä laitteita. Atea tuo asiakkaiden käyttöön oman osaamisensa ja kertoo, kuinka laitteiden käyttöjärjestelmiä, sovelluksia ja ominaisuuksia hyödynnetään kokonaisvaltaisesti ja täysimääräisesti työntekijöiden ja oppilaiden eduksi. Yhteistyön uusi taso takaa Atealle vaadittavan osaamisen järjestelmien ja sovellusten liittämiseksi osaksi Applen laitteita.

-Olemme otettuja tästä merkittävästä luottamuksesta Applen suunnalta ja aiomme olla luottamuksen arvoisia. Meidän yhteiset asiakkaamme voittavat saadessaan selkeästi tuottavamman mobiiliympäristön käyttöönsä, Heiniö jatkaa.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer