Takaisin Uutiset
Uutiset2015-12-02

Lehdistötiedote 3.12.2015: Rauman Energia ja Vakka-Suomen Voima hankkivat käyttäjätukipalvelut Ateasta

Atea on solminut Rauman Energian ja Vakka-Suomen Voima -konsernin kanssa yhteistyösopimuksen käyttäjätukipalveluiden toteuttamisesta. Atean palveluiden piirissä tulee olemaan noin 200 käyttäjää. Sopimuksen kesto on kolme vuotta.

– Atean lähitukipalvelut mahdollistavat yhtiöille sen, että omat tietotekniikka-ammattilaiset voivat keskittyä liiketoiminnan tukemiseen ja palveluiden kehittämiseen käyttäjien arkisten pulmien ratkomisen sijaan. Service Deskistä käyttäjä saa ongelmaansa ratkaisun usein jo ensimmäisen puhelun aikana, Atean aluemyyntijohtaja Pertti Rajala sanoo.

Atea toteuttaa yhtiöiden työntekijöiden tarvitsemat käyttäjätukipalvelut puhelimitse ja etähallinnan avulla Service Deskistään sekä tarvittaessa lähitukihenkilöiden käyntien kautta.

– Yhden kokeneen järjestelmäasiantuntijamme eläköityessä päätimme ratkaista resursoinnin ostamalla palvelut ulkoa. Tutkimme kattavasti eri vaihtoehtoja ja tarjouskilpailu järjestettiin neljän toimijan kesken. Kriteerejä oli kaikkiaan 11, muiden muassa kyky toimittaa lähitukipalveluita kaikkiin toimipisteisiimme Varsinais-Suomessa, Satakunnassa ja Pirkanmaalla sekä laajempi osaaminen ja palveluvalikoima, jos myöhemmässä vaiheessa meidän tarpeemme laajenevat tukipalveluiden ulkopuolelle, Vakka-Suomen Voiman kehityspäällikkö Antti Jyväkorpi sanoo.

Tällä hetkellä palveluiden siirtoprojekti Ateaan on käynnissä ja palvelut siirtyvät kokonaan Atean hoidettaviksi vuoden 2016 alkuun mennessä.

Lisätietoja:

Pertti Rajala, Sales Director, Regional West, Atea Finland Oy, puh. 040 500 3203

Sarita Laras, henkilöstö- ja viestintäjohtaja, Atea Finland Oy, puh. 040 503 7040

Atea

Atea on Pohjoismaiden ja Baltian johtava it-infrastruktuuritoimittaja, jonka palveluksessa on 6800 työntekijää 90 paikkakunnalla Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Liettuassa, Latviassa ja Virossa. Asiantuntijamme neuvovat asiakkaitamme it-ympäristönsä kehittämisessä ja teemme yhteistyötä johtavien it-laite- ja ratkaisuvalmistajien kanssa. Atea-konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli noin 2,9 miljardia euroa, ja se on listattu Oslon pörssissä. Suomessa atealaisia on noin 350. www.atea.fi

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer