Takaisin Uutiset
Uutiset2013-06-24

Lehdistötiedote 25.6.2013: Atea toteuttaa Sartorius-konsernille maailmanlaajuisen videoneuvotteluratkaisun palvelumallilla

Atea Finland Oy toteuttaa maailman johtaviin laboratorioalan ratkaisutoimittajiin kuuluvalle saksalaistaustaiselle Sartorius-konsernille maailmanlaajuisen videoneuvotteluratkaisun. Ratkaisu toteutetaan palvelumallilla eli Sartorius maksaa laitteiden määrään perustuvaa palvelumaksua. Tällä hetkellä Sartoriuksen käytössä on 13 laitekokonaisuutta ympäri maailman.

Ratkaisu laajenee uusin laitehankinnoin käsi kädessä Sartoriuksen maailmanlaajuisen tietoverkkouudistuksen kanssa. Yhteistyösopimus on solmittu kolmeksi vuodeksi. Sartorius hakee it-strategiansa mukaisesti pitkäaikaisia kumppaneita.

"Palvelumallissa asiakas maksaa halutuista palveluista kuukausimaksua, joka käsittää ratkaisun "avaimet käteen" -toimituksella. Sartoriuksen kaltainen maailmanlaajuisesti toimiva yritys saa korkealaatuisten videoyhteyksien hyödyntämisestä runsaasti tehoa viestintään ja suoria säästöjä esimerkiksi matkustuskuluissa", Atean Advisor Kristian Kallio sanoo.

Palvelumalliin on hinnoiteltu viisi erilaista videokokoonpanoa, joista Sartorius tilaa kuhunkin toimipisteeseensä parhaiten sopivan. Atea toimittaa ja asentaa laitteet paikoilleen yhdessä maailmanlaajuisen yhteistyökumppaniverkostonsa kanssa. Kun laite on kytketty paikoilleen, sitä voidaan valvoa ja hallita Atean Service Deskistä. Sopimukseen kuuluvat videolaitteiden ja palvelinten hallinnan ja valvonnan lisäksi tekniset tukipalvelut.

Sartorius on johtava kansainvälinen laboratorio- ja prosessiteknologiaa tarjoava yritys bioteknologia-, lääke- ja ruokateollisuudelle. Yhtiöllä on tuotantoyksikköjä Euroopassa, Aasiassa ja Amerikan mantereella sekä maayhtiöitä ja myyntiorganisaatio yli 110 maassa. Sartorius perustettiin vuonna 1870 Saksan Göttingenissä. Työntekijöitä on noin 5500.

Lisätietoja:

Kristian Kallio, Advisor, Enterprise Accounts, Atea Finland Oy, puh. 040 500 3880

Sarita Laras, viestintäjohtaja, Atea Finland Oy, puh. 040 503 7040

Atea

Atea on Pohjoismaiden ja Baltian johtava it-infrastruktuuritoimittaja, jonka palveluksessa on 6300 työntekijää 82 paikkakunnalla Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Liettuassa, Latviassa ja Virossa. Asiantuntijamme neuvovat asiakkaitamme it-ympäristönsä kehittämisessä ja teemme yhteistyötä johtavien it-laite- ja ratkaisuvalmistajien kanssa.  Atea-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli noin 2,8 miljardia euroa, ja se on listattu Oslon pörssissä. Suomessa atealaisia on noin 400. www.atea.fi

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer