Takaisin Uutiset
Uutiset2013-05-16

Lehdistötiedote 17.5.2013: Ateasta EMC:n vuoden jälleenmyyjä EMEA-alueella

EMC julkisti EMC EMEA Velocity Solution Provider -palkinnot maailmanlaajuisessa partneritapahtumassaan Las Vegasissa. EMC valitsi Atea-konsernin vuoden jälleenmyyjäksi EMEA-alueella.

Jälleenmyyjäpalkintojen kriteerinä oli kyky tuottaa lisäarvoa asiakkaille EMC:n infrastruktuuriratkaisuilla ja pätevöityminen EMC:n tarjoomassa.

"Atealle tunnustuksen saaminen EMC:ltä on suuri ilonaihe. Palkitseminen kertoo panoksestamme ja menestyksestämme, jota olemme markkinoilla yhdessä EMC:n kanssa saavuttaneet. Yhteistyömme asiakkaiden hyväksi ja yhteinen tiemme kasvu-uralla jatkuvat," Atean konesaliratkaisuliiketoiminnasta vastaava Jouni Turunen sanoo.

Lähes 800 EMC:n kumppania EMEA-alueelta osallistui Las Vegasin tapahtumaan toukokuun alussa.

Lisätietoja:

Jouni Turunen, johtaja, datacenter- ja virtualisointiratkaisut, Atea Finland Oy, puh. 050 306 5510
Sarita Laras, viestintäjohtaja, Atea Finland Oy, puh. 040 503 7040

Atea

Atea on Pohjoismaiden ja Baltian johtava it-infrastruktuuritoimittaja, jonka palveluksessa on 6300 työntekijää 82 paikkakunnalla Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Liettuassa, Latviassa ja Virossa. Asiantuntijamme neuvovat asiakkaitamme it-ympäristönsä kehittämisessä ja teemme yhteistyötä johtavien it-laite- ja ratkaisuvalmistajien kanssa.  Atea-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli noin 2,8 miljardia euroa, ja se on listattu Oslon pörssissä. Suomessa atealaisia on noin 400. www.atea.fi

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer