Takaisin Uutiset
Uutiset2013-06-12

Lehdistötiedote 13.6.2013: Atea toimittaa Vantaan Energialle matkapuhelimet vuokramallilla

Atea toimittaa Vantaan Energialle matkapuhelimet ja niihin liittyvät elinkaaripalvelut vuokramallilla. Vantaan Energian ja Atean solmiman puitesopimuksen piiriin kuuluvat vuosittaiset matkapuhelinhankinnat ja niihin liittyvät palvelut: hallinta, esiasennukset, etälukitus ja kierrätys. Laitteet ovat vuokramallissa Vantaan energian käytössä kaksi vuotta kerrallaan.

"Vuokramallissa päästään ennustettaviin, sopimuskaudelle tasaisesti jakautuviin laitevuokramaksuihin. Vuokramallin tuloksena syntyy myös elinkaarenhallinnan kulttuuri, kun sopimuksen mukainen käyttöikä on kaksi vuotta", Atean rahoitusyhtiö Atea Finance Oy:n toimitusjohtaja Tom Uhlenius sanoo.

Atea pystyy tarjoamaan Vantaan Energialle sekä laitteet, hallintapalvelut että rahoituspalvelut saman katon alta. Rahoituspalvelut tuottaa Atea Finance Oy.
"Uutena asiana toimme nyt tarjolle useita puhelinmalleja ja vielä niistä useita värivaihtoehtoja. Puhelin on hyvin henkilökohtainen laite eikä meillä ollut liiketoiminnallista syytä rajata vaihtoehtoja tiukasti. Käyttäjät ovat ottaneet valikoiman laajenemisen innolla vastaan", Vantaan Energian tietohallintopäällikkö Pasi Tuomi sanoo.

Lisätietoja:
Kalle Hämäläinen, Business Manager, Atea Finance Oy, puh. 050 505 0506
Sarita Laras, viestintäjohtaja, Atea Finland Oy, puh. 040 503 7040

Atea
Atea on Pohjoismaiden ja Baltian johtava it-infrastruktuuritoimittaja, jonka palveluksessa on 6300 työntekijää 82 paikkakunnalla Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Liettuassa, Latviassa ja Virossa. Asiantuntijamme neuvovat asiakkaitamme it-ympäristönsä kehittämisessä ja teemme yhteistyötä johtavien it-laite- ja ratkaisuvalmistajien kanssa.  Atea-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli noin 2,8 miljardia euroa, ja se on listattu Oslon pörssissä. Suomessa atealaisia on noin 400. www.atea.fi
Vantaan Energia

Vantaan Energia Oy on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä, menestyvä ja taloudellisesti kannattava energiakonserni. Yhtiön omistavat Vantaan (60 %) ja Helsingin (40 %) kaupungit. Vantaan Energia -konserni tuottaa ja myy sähköä ja kaukolämpöä sekä vastaa tytäryhtiöidensä, Vantaan Energia Sähköverkot Oy ja Vantaan Aviaenergia Oy, kautta sähköverkkotoiminnoista Vantaan alueella. Vantaan Energian toimintaa leimaa ympäristövastuullisuus ja asiakaskeskeisyys. Yhtiöllä on vuodesta 1999 ollut käytössä ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä. Yhtiön päämäärä on olla osaava ja luotettava kumppani, joka pyrkii kaikessa toiminnassaan lunastamaan lupauksensa "energiaa elämään". www.vantaanenergia.fi

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer