Takaisin Uutiset
Uutiset2013-03-12

Lehdistötiedote 13.3.2013: Atealle tunnustuspalkintoja konesaliosaamisesta

VMware myönsi Atealle maailmanlaajuisella tasolla jaettavan VMware Partner Network Award -tunnustuspalkinnon. Palkinto julkistettiin VMwaren Partner Exchange -kumppanitapahtumassa Las Vegasissa.

"Meille on ilo palkita kumppaniemme saavutuksia. VMware Partner Exchange -tapahtuman tarkoituksena on tarjota kumppaniverkostollemme uusia keinoja ja vinkkejä korkealuokkaisten, ohjelmistoilla määriteltyjen datakeskusratkaisujen rakentamiseen. Onnittelemme Ateaa VMware Partner Network Award -tunnustuspalkinnosta", VMwaren kumppaniverkostojohtaja Colleen Kapase sanoo. 

IBM tunnusti Atean korkean osaamisen konesalipalveluissa. Atea sai ensimmäisenä Suomessa IBM Systems Storage -erikoistumisalueen sertifikaatin, joka myönnetään ensiluokkaisen tallennusjärjestelmäosaamisen ansiosta. 

"Sertifikaatin myöntämisen taustalla on Atea todistettu osaaminen ratkaisujen rakentamisessa, ongelmanratkaisussa, innovatiivisissa palveluissa ja IBM:n teknologioissa", IBM:n kumppaniverkostojohtaja Mark Hennessy sanoo. 

"Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että korkea osaamisemme on noteerattu näillä tunnustuspalkinnolla. Palkintojen saamisen taustalla ovat onnistumisemme asiakkaidemme kanssa, voitetut uudet asiakkuudet, sekä kattava osaamisemme näiden kumppaniemme teknologioissa. Vuonna 2013 keskitymme konesali- ja pilvipalveluliiketoimintamme kehittämiseen edelleen", Atean ratkaisu- ja tarjoomajohtaja Pekka Järveläinen sanoo.

 

Lisätietoja: 

Pekka Järveläinen, ratkaisu- ja tarjoomajohtaja, Atea Finland Oy, puh. 050 444 0367 

Jouni Turunen, johtaja, datacenter- ja virtualisointiratkaisut, Atea Finland Oy, puh. 050 306 5510 

Sarita Laras, viestintäjohtaja, Atea Finland Oy, puh. 040 503 7040

 

Atea 

Atea on Pohjoismaiden ja Baltian johtava it-infrastruktuuritoimittaja, jonka palveluksessa on 6300 työntekijää 82 paikkakunnalla Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Liettuassa, Latviassa ja Virossa. Asiantuntijamme neuvovat asiakkaitamme it-ympäristönsä kehittämisessä ja teemme yhteistyötä johtavien it-laite- ja ratkaisuvalmistajien kanssa.  Atea-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli noin 2,8 miljardia euroa, ja se on listattu Oslon pörssissä. Suomessa atealaisia on noin 400. www.atea.fi

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer