Takaisin Uutiset
Uutiset2012-11-01

Atea Focus oli jälleen menestys

Atea järjesti yhden it-alan arvostetuimmista tapahtumista jo 23. kerran. Perinteikäs Atea Focus ei lepää laakereillaan vaan uudistuu vuosittain, ja tänä vuonna uudistus myös näkyi ja tuntui, kun tapahtumapaikka vaihtui Helsingin Messukeskukseen.

Noin tuhat it-alan ammattilaista ja liiketoimintajohdon edustajaa saapui läheltä ja kaukaa kuuntelemaan seminaaripuheenvuoroja ja tapaamaan atealaisia ja 25 kumppanimme edustajia Focustorille.

Päivän aikana kuultiin yli 40 puheenvuoroa, joissa käsiteltiin työelämän mielekkyyttä ja tuottavuutta lisääviä ratkaisuja niin it-ympäristön kuin johtamisenkin näkökulmasta.

Paneelissa keskusteltiin kuluttajistumisen mukaan tuomasta BYOD-ilmiöstä. Baba Lybeck johdatti vieraat ja keskustelijat aiheeseen, jota ruotivat Tietoviikko-lehden päätoimittaja Mikko Torikka, Salomaa Yhtiöiden tietohallintojohtaja Pete Nieminen, Trainers' Housen tietohallintojohtaja Marko Laukkanen ja Atean viestintäjohtaja Sarita Laras. Keskustelijat olivat yhtä mieltä siitä, että BYODia ei voi estää, vaan siihen on jokaisessa organisaatiossa otettava jollain tapaa kantaa.

Tiedontäyteisen päivän päätteeksi Idealist Groupin luova johtaja Saku Tuominen kannusti työ- ja vapaa-ajan sekoittamiseen, jotta luovuus saadaan irti ja ideoita syntyy. Sitä ja päivän muita aiheita kerrattiin vielä tapahtuman cocktail-tilaisuudessa syntyneissä keskusteluissa.

Julkaisemme pian myös kuvia tapahtumastamme.

Kiitämme kaikkia osallistujia käynnistä ja toivotamme kaikki tervetulleiksi tapahtumaamme jälleen 29.10.2013!

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer