Takaisin Uutiset
Uutiset2011-09-11

Lehdistötiedote 12.9.2011: Atea vahvistaa talousosaamistaan

Ateaan on nimitetty talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi KTM Jarno Oksanen. Oksanen on aiemmin työskennellyt muun muassa Manpower-konsernissa kotimaisissa ja kansainvälisissä taloushallinnon tehtävissä, sekä Orionissa. Hänen tavoitteenaan on tuoda Ateaan muun muassa lisää liiketoimintalähtöisyyttä taloushallintoon.

"Olen käyttänyt alkuajan Atean liiketoiminnan opiskeluun ja sidosryhmien tapaamisiin sekä talousprosessien kehittämiseen, jonka puitteissa on käynnistetty muutama tärkeä projekti. Lisäksi kesällä toteutettu tietoturvayhtiö DemiDoo Oy:n osto oli erityisen huomion kohteena", Oksanen sanoo.

Oksanen luonnehtii itseään uteliaaksi ja avoimeksi ja pitää syvällistä perehtymistä liiketoimintaan tärkeänä. Hän on työuransa aikana perehtynyt lukuisiin toimialoihin eläinrehusta ulkoistus- ja henkilöstöpalveluun ja innostuu nopeasti uusista liikeideoista ja innovaatioista.

"Uskon, ettei tämän päivän talousjohtaja ole enää yksinään puurtava kamreerityyppi vaan toimii saumattomassa vuorovaikutuksessa liiketoiminnan ja myynnin kanssa", Oksanen sanoo.

Ateassa Oksanen tutustuu toimialaan paitsi ihmisiä tapaamalla, myös käytännössä. Hänen työtään vauhdittaa Atean One Infra, koko konsernin yhteinen, teknologian terävintä kärkeä edustava IT-alusta.

"One Infra on loistava juttu. Tekniikan hienouksista en ymmärrä paljoakaan mutta jokainen voi ymmärtää, kuinka paljon esimerkiksi laadukas ja helppokäyttöinen videoviestintä helpottaa useissa maissa ja Suomessa valtakunnallisesti toimivaa yhtiötä. Olen kokeillut myös iPadin käyttöä työasioiden hoitamiseen ja mainiosti sujui sekin", Oksanen kertoo.

"Liiketoiminnan syvällinen ymmärtäminen ja jatkuva sparraus nousevat entistä tärkeämmäksi myös taloushallinnon alueella. Haluamme, että bisneksen, talouden ja myös tietohallinnon välinen dialogi on mahdollisimman saumatonta ja jatkuvaa. Jarno on tuonut tähän loistavaa sparrausta jo lyhyessä ajassa", Atean toimitusjohtaja Juha Sihvonen kertoo.

Lisätietoja:

Jarno Oksanen, talousjohtaja, Atea Finland Oy, puh. 050 430 9971

Sarita Laras, viestintäjohtaja, Atea Finland Oy, puh. 040 503 7040

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer