Takaisin Uutiset
Uutiset2011-03-01

Atean eSHOP-hankintajärjestelmä uusiutuu - käyttökatkos viikonloppuna!

Kehitämme eSHOP-hankintajärjestelmäämme jatkuvasti. Joukko uusia ominaisuuksia on asiakkaidemme käytössä maanantaista 7.3. lähtien.

Päivityksestä johtuen eSHOP suljetaan perjantaina 4.3.2011 klo 17.00. Viikonlopun aikana voi esiintyä käyttökatkoksia. Uudistunut eSHOP on käytössä maanantaina 7.3. klo 7.00.

Merkittävimmät uudistukset:

  • Selkeämpi ulkoasu
  • Paremmat hakuominaisuudet: avoin haku, selkeämpi valikko, tuotelistaushaku
  • Parannettu tuotehallinta
  • Kassalla on mahdollista räätälöidä kenttien nimiä tarpeidenne mukaisesti

Nyt löydät tulostukseen liittyvät laitteet ja tarvikkeet helpommin!

Tulostimet-sivun sisältö ja ulkoasu on uudistettu, ja kaikki tulostukseen liittyvät tuotteet, tarvikkeet ja palvelut on ryhmitelty nyt selkeiksi kokonaisuuksiksi etusivulle. Löydät sivulta myös runsaasti tietoa Atean tulostukseen liittyvistä ratkaisuista.

Uutta - nyt voit hankkia eSHOPista sekä raudan että lisenssit!

eSHOP tarjoaa nyt myös ohjelmisto-omaisuuden hallintatyökalut. Asiakkaat, joilla on Microsoft Select tai Adobe TLP/CLP-sopimus, voivat nyt tilata sopimuksen piiriin kuuluvia lisenssejä eSHOPista.

- Lisenssien tilaaminen on helppoa - voimme luoda teille valmiin ostoskorin niistä lisensseistä, joita tilaatte eniten
- Tilattavissa ovat vain ne lisenssit, jotka kuuluvat sopimuksenne piiriin, jolloin riski väärien lisenssien tilaamisesta pienenee

Tulemme siirtämään asiakkaidemme lisenssisopimustiedot eSHOPiin kevään aikana. Mikäli haluatte lisenssinne eSHOPiin nopeutetulla aikataululla, voitte ottaa yhteyttä omaan yhteyshenkilöönne tai softaryhma@atea.fi.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer