Takaisin Uutiset
Uutiset2010-02-14

Atea vahvistaa huoltopalvelujaan maanlaajuisella yhteistyöllä Huoltoverkon kanssa

Atea Finland Oy ja Huoltoverkko Oy ovat solmineet sopimuksen huolto- ja ylläpitopalvelujen tuottamisesta valtakunnallisesti. Sopimus kattaa tulostimiin, työasemiin ja kannettaviin liittyvät perushuoltotehtävät sekä vaihtolaitepalvelut.

Sopimuksen tarkoituksena on varmistaa Atean huoltopalvelujen maanlaajuinen kattavuus ja riittävät resurssit laadukkaan asiakaspalvelun turvaamiseksi paikallisesti. Huoltoverkko toimii 20 paikkakunnalla eri puolilla Suomea.

"Atean tulostusratkaisujen ja laiteylläpitopalveluiden kysyntä on voimakkaassa kasvussa. Jotta voimme taata laadukkaat ja kilpailukykyiset palvelut asiakkaillemme kaikkialla Suomessa, vahvistamme tarjontaamme yhteistyöllä Huoltoverkon kanssa", Atean toimitusjohtaja Juha Sihvonen sanoo.

Atea vastaa jatkossa entiseen tapaan asiakassopimuksistaan ja jatkaa omaa huoltotoimintaansa, johon kuuluvat asiakaskohtaisesti sovitut huoltopalvelut, takuuvaltuutus- ja takuuhuollot sekä onsite -tyyppiset huoltopalvelut. Tämän lisäksi palvelujen tuottamisessa on mukana myös nykyinen kumppaniverkosto.

Asiakkaille sopimus ei aiheuta muutoksia toimintatapoihin eikä voimassa oleviin sopimuksiin.

Samassa yhteydessä Huoltoverkko ostaa osan Atean huoltopalveluista. Kaupassa viisi henkilöä siirtyy Ateasta vanhoina työntekijöinä Huoltoverkon palvelukseen.

"Tämä on Huoltoverkolle merkittävä yhteistyö. Toteutetun järjestelyn myötä saamme organisaatioomme kokemusta sekä osaamista, jotka yhdistettynä nykyisiin resursseihimme mahdollistavat entistä monipuolisemman, kattavamman sekä laadukkaamman huolto- ja laiteylläpitopalvelun valtakunnallisesti", Huoltoverkon toimitusjohtaja Tero Ålander sanoo.

 

Lisätietoja:
Juha Sihvonen, toimitusjohtaja, Atea
puh. 0400 735 134, juha.sihvonen@atea.fi

Tero Ålander, toimitusjohtaja, Huoltoverkko Oy
puh. 040 533 2259, tero.alander@huoltoverkko.com

Atea
Atea on johtava IT-infrastruktuuriratkaisujen, -tuotteiden ja palveluiden kokonaistoimittaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa Atealla on maanlaajuinen myynti- ja palveluorganisaatio ja noin 400 työntekijää. Atea-konserni on listattu Oslon pörssissä, ja sen liikevaihto on noin 1,8 miljardia euroa. Atealla on noin 4400 työntekijää ja 71 toimipistettä Pohjoismaissa ja Baltiassa. www.atea.fi

Huoltoverkko
Huoltoverkko Oy tuottaa yksilöityjä, vasteaikoihin perustuvia huolto-, asennus-, ylläpito-, päivystys- sekä järjestelmäasiantuntijapalveluita toimisto- ja tuotantoympäristöissä. Yhtiö toimii 20 paikkakunnalla Suomessa. Huoltoverkon liikevaihto on noin 5 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on noin 75 henkilöä, joista alihankkijoiden palveluksessa on noin 10 henkilöä. www.huoltoverkko.com

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer