Uutiset
Lehdistötiedote 22.12.2014: Atea voitti Helsingin kaupungin kilpailutuksen it-laitteiden ja palveluiden toimituksista

Atea on solminut puitesopimuksen it-laitteiden sekä näihin liittyvien palveluiden toimittamisesta Helsingin kaupungille. Puitesopimukseen valittiin Atean lisäksi kaksi muuta toimittajaa. Sopimukseen kuuluvat laitteet sisältävät muun muassa työasemia ja oheislaitteita. Kaksivuotinen sopimus astui voimaan 18.12.2014 ja se sisältää option kahdelle lisävuodelle. Atea voitti sopimuksen julkisen kilpailutuksen kautta, ja sen arvioitu kokonaisarvo on noin 50 miljoonaa euroa.

Uutiset
Lehdistötiedote 11.12.2014: Atea ja Cinia aloittavat yhteistyön ict-ympäristöissä ja tietoliikennepalveluissa

Atea ja Cinia ovat solmineet kumppanisopimuksen ict-ympäristöihin ja tietoverkkoon liittyvissä palveluissa. Yhteistyön tavoitteena on tarjota asiakkaille enemmän vaihtoehtoja vaativien ict-ympäristöjen ja tietoverkkojen suunnitteluun, toteuttamiseen, riippumattomaan valvontaan ja ylläpitoon. Cinia-konserni aloittaa toimintansa 1.1.2015, ja siihen yhdistetään Corenet Oy:n nykyiset liiketoiminnat sekä Suomen ja Keski-Euroopan välisen tietoliikenteen merikaapelijärjestelmän hanke.

Uutiset
Lehdistötiedote 24.11.2014: Fonectalaiset valitsevat vapaasti läppärinsä Atean hankintakonseptilla

Fonecta antaa työntekijöilleen vapauden valita mieluisat työasemat. Valinnanvapauden mahdollistaa Atean Free Choice -konsepti, jossa on ratkaistu laitehankinnan organisointiin, rahoitukseen ja henkilöstöhallintoon liittyvät seikat. Free Choice laajenee Fonectassa vähitellen kaikille läppärikäyttäjille. Fonectassa pohditaan mahdollisuutta tuoda myös muut käyttäjälaitteet Atean konseptin alle. Silloin työntekijä voisi valita joustavasti läppärien, tablettien ja kännyköiden joukosta itselleen mieluisimman paketin.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer