Uutiset
Lehdistötiedote 20.11.2013: Atealta DNA:lle päätelaitepalvelujen sähköinen kanava

Atea ja DNA Oy solmivat yhteistyösopimuksen, jossa Ateasta tulee DNA:n yrityspalveluiden kumppani päätelaitteiden hankinnassa ja niihin liittyvissä elinkaaripalveluissa. DNA:n yritysasiakkaiden käyttöön tulee Atean toteuttama sähköinen kanava mobiililaitteiden ja työasemien hankintaan. Uuden sähköisen kanavan ansiosta yritykset voivat hankkia päätelaitteet ja niiden elinkaaripalvelut helposti DNA:lta.

Uutiset
Lehdistötiedote 19.11.2013: Atea aloittaa yhteistyön Tabletkoulun kanssa: sähköiset oppimateriaalit peruskouluopetukseen

Atea ja Tabletkoulu Oy aloittavat myynti- ja markkinointiyhteistyön. Tabletkoulu Oy aloittaa syksyllä 2014 peruskoulun oppimateriaalien tarjoamisen erilaisiin sähköisiin päätelaitteisiin, kuten tablet-tietokoneisiin sovitettuna. Atean tarjoomaan kuuluvat oppilaitosten ict-infrastruktuurin ja päätelaiteympäristön suunnittelu- toteutus- ja ylläpitopalvelut. Oppilaitoksille pystytään tarjoamaan myös käyttökoulutus, jossa neuvotaan tietotekniikan hyötykäyttöä pedagogisessa mielessä.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer