Atealle Ciscon Gold Partner -sertifikaatti

Artikkeli 2015-11-25
Sertifikaattiin liittyvien osaamis-kriteerien täyttäminen on ollut iso ponnistus meiltä. Toimiessaan sertifioidun kumppanin kanssa asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että saavat parasta mahdollista osaamista ict-ympäristönsä kehittämisen kaikissa vaiheissa, Atean Partner Manager Ulla Granholm sanoo.
Anu Lallukka
Viestintäkoordinaattori

Atea saavutti Silver-partneritason vuonna 2011 ja sen jälkeen alkoi työ kohti Gold-tasoa. Atea on Pohjoismaisella tasolla ylivoimaisesti suurin Cisco-kumppani ja sertifioituja teknisiä osaajia on yhteensä yli 300. Sertifioinnin myöntäminen perustuu auditointiin ja auditointi myös uusitaan määräajoin. Gold Partner -sertifikaatin säilyttäminen edellyttää siis pitkäaikaista sitoutumista sen kriteereihin.

Atean vahvuuksina auditoinnissa nousivat esiin muun muassa pitkäaikainen vahva markkina-asema ja kattava osaaminen Suomessa, toimivat palveluprosessit, todistettu maine fiksujen tietotekniikkaratkaisujen toteuttajana sekä monipuolinen asiakaspohja, joka kattaa eri sektorit ja markkina-alueet valtakunnallisesti.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer