Siirry sisältöön
Takaisin Tiedonhallinta

Robotiikka

Ohjelmistorobotiikka jäljittelee työntekijän manuaalisen tehtävän toteuttamista käyttöliittymässä. Tämä tapahtuu eri järjestelmissä ja asiakirjoissa muuttamatta niitä. Ohjelmistorobotiikalla optimoidaan ja virtaviivaistetaan tehtäviä ja prosesseja, jolloin työntekijät voivat käyttää säästetyn ajan esimerkiksi toiminnan kehittämiseen.

Prosessien automatisoinnin ja ohjelmistorobotiikan hyödyt

  • Tehtävien suorittaminen 24/7
    • Prosessin nopeampi toteutus ja huomattavasti pienempi epäonnistumisnopeus luovat organisaatiollesi korkeamman palvelutason.
  • Tehtävien ja prosessien standardointi ja yhdenmukaistaminen
    • Kun prosessit suoritetaan automaattisesti, tiedät aina, miten työ tehdään sekä missä käsitellyt ja tallennetut tiedot ovat.
  • Työntekijät saavat aikaa tuottavampaan työhön
    • Nopean takaisinmaksun (ROI) lisäksi työntekijöiltä vapautuu aikaa luoda todellista arvoa työhön
Robotiikkaprojektin vaiheet

Projektin vaiheet

Projekti lähtee tarpeiden määrittelystä, ratkaisuvaihtoehtojen etsintään ja valintaan. Jatkuvan palvelun mallilla hankittaessa takaat sen, että ylläpito toimii ja kehitys jatkuu käyttöönoton jälkeenkin.

Miksi Atea?

Me autamme arvioimaan, olisiko robotiikan käyttöönotto organisaatiossanne hyödyllistä. Olemme keränneet parhaan osaamisen yhden katon alle, jotta voimme toteuttaa organisaatiotasi parhaiten palvelevat robotit ketterästi.

icon.

Tutustu myös näihin palveluihimme

1 / 2
Takaisin Tiedonhallinta
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer