Siirry sisältöön
Takaisin Tiedonhallinta

Analytiikalla reaaliaikainen tilannekuva liiketoiminnastasi

Tunnista ja hyödynnä vauhdilla syntyvää dataa. Atean toteuttamilla analytiikkaratkaisuilla teet parempia päätöksiä viimeisimmän tiedon pohjalta, kehität tieto-ohjautuvaa liiketoimintaasi ja tuet itsepalveluun perustuvaa toimintamallia.

Atean analytiikkaratkaisuilla pääset tekemään päätöksiä reaaliaikaisen, eri lähteistä kertyvän tiedon pohjalta ja kehittämään tieto-ohjautuvaa liiketoimintaa.

Analytiikkaa käytetään organisaatioissa yhä enemmän itsepalvelumallilla, eli eri aloilla toimivat ammattilaiset pääsevät hyödyntämään päätöksissään organisaation analytiikkadataa ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta. Haluatko, että liiketoimintayksiköissäsi tehdään päätöksiä reaaliaikaisesti ja selkeän tilannekuvan pohjalta?

Analytiikkaratkaisuilla parempia päätöksiä läpi organisaation

  • Eri lähteistä kertyvään reaaliaikaiseen dataan perustuvaan päätöksentekoon.
  • Tieto-ohjautuvan liiketoiminnan, tuotteiden ja uusien palvelujen kehittämiseen.
  • Itsepalvelumalliin perustuvaan analytiikkaan ja raportointiin sekä joustavaan hybridiin työntekoon.

Bolidenin innovaatiot tehdään tiedon pohjalta

Bolidenin kaivoksissa käytettävä data-arkkitehtuuri ja analytiikkaratkaisu tarjoavat työntekijöille reaaliaikaista tilannekuvaa tuotannosta päivittäiseen päätöksentekoon. Tuotantodata kerätään, analysoidaan ja esitetään digitaalisessa työkalussa. Riskien ja investointien ennustaminen sujuu nyt nopeammin. Lue lisää

​Atean analytiikkapalvelut hyödyntävät moderneja alustoja

  • Analytiikkaan erikoistuneiden ammattilaisten osaamisen ja konsultointipalvelut. Tehokas master datan hallinta.
  • Microsoft Power BI ja Tableau -analytiikkaratkaisut visualisoimaan ja tuomaan data oikeaan aikaan oikeisiin prosessin kohtiin päätöksenteon tueksi.
  • Monipuoliset data-alustaratkaisut tekoälypalveluineen, kuten Snowflake ja Microsoft Azure Data Platform -datapalvelut.

Ota yhteyttä

Petteri Halonen, Atea.
Petteri Halonen
Development Manager, Information Management

Petteri Halonen, Development Manager, Information Management.

Mikko Vesin
Director, Information Management

Mikko Vesin - Director, Information Management. Mikko on digitaalisen liiketoiminnan ja dataohjautuvien palveluiden kehittämisen moniosaaja, jonka mukaan tiedon älykäs hyödyntäminen analytiikan avulla on avain palveluiden arvolupauksen muuttamiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen.

Tutustu myös näihin palveluihimme

1 / 2
Takaisin Tiedonhallinta