Siirry sisältöön

Rehtorit metsässä – Luonto oppimisympäristönä

Aika
11/5 2023, 10.00 - 15.00
Paikka
Luontokeskus Haltia Nuuksiontie 84 02820 Espoo

Perusopetuksen OPS rohkaisee oppimiseen luokkahuoneen ulkopuolella

Rehtorit metsässä on oppimiskokemus autenttisessa ympäristössä, siellä missä WIFI ei toimi mutta havainnoinnin ja dokumentoinnin mahdollisuudet ovat rajattomat.
Osallistujat kokevat miten teknologia voi vahvistaa suhdetta ympäristöön luokkahuoneen ulkopuolella sekä mahdollistaa oppiainerajat ylittävän toiminnan erityisesti liikunnan, biologian, maantieteen oppisisällöissä sekä laaja-alaisessa ja moniaineellisissa oppimiskokonaisuuksissa. Tilaisuus alkaa Haltian luontokeskuksessa Espoon Nuuksiossa puheenvuorojen ja lounaan merkeissä.

Ohjelma ja aikataulu

10.00 Tilaisuus alkaa
10.10 Atean puheenvuoro, Simon Koivumaa, Business Manager
10.30 Tero Aho, Rehtori, Timosenkosken luontokoulu, Oulu
11.00 Lounas
11.45 Siirtyminen luontoon rasteille
13-14 Toiminnallinen kahvitauko kodalla ryhmittäin
14.50 Yhteenveto ja tilaisuuden päätös

Kouluttajina toimivat: Simon Koivumaa, Joonas Väisänen, Alex Ylinärä, Janne Nissinen, Tero Aho, Janne Konttinen.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ao. lomake

?


Lisääthän tapahtuman kalenteriisi, lähetämme tarkemmat käytännönohjeet lähempänä tapahtumaa sähköpostitse. Mikäli ilmoittaudut ja osallistumisesi estyy, niin ilmoita asiasta pikaisesti osoitteeseen atea.edu@atea.fi tai puhelimitse: 045 868 8885

Kouluttajat Atealta

Simon Koivumaa
Apple Business Manager

Simon Koivumaalla erinomaiset taidot kaikissa koulun digitalisaatioon liittyvissä asioissa. Hän on toiminut opettajana ja tvt-kouluttajana Suomessa ja Ruotsissa.

Alex Ylinärä, Atea.
Alex Ylinärä
Educational Consultant

Alex on työskennellyt yläkoulun opettajana ja rehtorina Torniossa. Applen, Microsoftin ja Googlen teknologiat ovat olleet pitkään osa hänen arkeaan.

Joonas Väisänen
Educational Consultant

Joonas on työskennellyt luokanopettajana Varsinais-Suomessa vuodesta 2010 lähtien. Applen, Microsoftin ja Googlen teknologiat ovat olleet isossa roolissa hänen opetustyössään alusta alkaen.

Janne Konttinen
Advisor, Education

Janne Konttisen vastuulla on opetukseen ja oppimiseen liittyvien palveluiden suunnittelu ja johtaminen. Hänen erityisosaamistaan ovat kaikki koulun digitalisaatioon liittyvät asiat. Jannen toimialuetta on koko Suomi.