Siirry sisältöön
Aika
1/11 2023, 10.00 - 10.30
Paikka
Webinaari
Hinta
Maksuton

Marraskuun 1. päivänä julkaistaan Microsoft 365 Copilot 🚀

Microsoft 365 Copilotia kutsutaan työtapojamme mullistavaksi työkaluksi. Jotain, joka tekee organisaatioista entistä tehokkaampia. Miten tämä Copilot voi auttaa sinua ja millä tavoin se voi tehdä työelämästämme parempaa?

Tämä webinaari sopii sinulle, joka käytät Microsoft 365:ttä. Jos olet mukana liiketoiminnan johdossa, it-asiantuntija tai it-päättäjä, saatat hyötyä kuulemalla lisää Microsoft 365 Copilotista. Aluksi tämä tuote on rajoitetusti saatavilla suuryritysasiakkaille, mutta muutkin ovat tervetulleita liittymään mukaan 💚

Mitä tapahtuu nyt?
Atealla olemme valmistautuneet tähän marraskuiseen päivään jo jonkin aikaa, jotta meillä on valmius auttaa asiakkaitamme aloittamaan Copilotin potentiaalin hyödyntämisen mahdollisimman sujuvasti.

 

Tule mukaan oppimaan lisää Copilotista

Mitä lisäarvoa webinaariin osallituminen tuo? Ensimmäisessä osassa kuulette mistä Copilotissa on kyse, ja miten Copilot mullistaa työmme tuottavuuden. Toisessa osassa käymme läpi miten Copilotin turvallinen ja hallittu käyttöönottoon tulisi tehdä organisaatiollenne.

Webinaari 1
Aika: 1. marraskuuta klo 10.00 - 10.30
Paikka: Webinaari, Teams
Hinta: Maksuton
Kieli: Englanti

Microsoft Copilotin lanseerauskeskustelussa Atea Norjan edustajat Tor-Egil Hesjasveen, digitaalisen työpaikan johtaja, Håkon Kristiansen, pilviuudistuksen johtaja, ja Kristoffer Vordal, vanhempi ratkaisuasiantuntija, käyvät läpi tärkeimmät asiat aloittamiseen.

Webinaari 2
Aika: Julkaisemme päivämäärän pian!
Paikka: Webinaari, Teams
Hinta: Maksuton
Kieli: Englanti

Olemme kutsuneet Microsoftin testaamaan pilottia kanssamme. Mitä voimme oikeastaan kysyä siltä ja millä tavoin Copilot aktuaalisesti mullistaa tapaamme tehdä töitä? Miten varmistaa Copilotin täyden potentiaalin hyödyntäminen, huomioiden tietoturvallinen toiminta?

Vibecke Sundt Microsoftilta ja Christoffer Besler Hansen Atealta käyvä läpi ominaisuuksia live-demossa.

Mikä on Microsoft 365 Copilot?
Microsoft 365 Copilot on uusi tekoälypalvelu Microsoftilta, joka yhdistää suurten kielimallien voiman organisaatiosi sisäiseen tietoon, joka generoidaan Microsoft Graphilla ja Microsoft 365 -sovelluksilla. Käyttämällä Microsoft 365 Copilotia organisaatiosi käyttäjät voivat löytää parempia vastauksia kysymyksiinsä ja mahdollisesti luoda niihin perustuvaa sisältöä. Microsoft 365 Copilot julkaistaan 1.11.2023. Olethan valmiina työn tuottavuuden murrokseen!