Siirry sisältöön
Takaisin Tapahtumat

Atea SuomiAreena 2022-tapahtumassa

Tervetuloa tapaamaan meidät SuomiAreena-tapahtumassa Porissa!

MTV ja Porin kaupunki järjestävät yhdessä Suomen suurimman yhteiskunnallisen festivaalin 11.-15.7.2022 ja Atea on mukana tapahtumassa torstaista perjantaihin 14.-15.7.!

Tule kuuntelemaan Riku Rantalan juontamaa keskustelutilaisuuttamme Raatihuoneen puistossa torstaina 14.7. kello 12 alkaen ja tapaa meidät ständillämme Etelärannassa torstaista perjantaihin.

Atean keskustelutilaisuus​: Anna älylaitteellesi hyvä loppuelämä​

Torstaina 14.7. kello 12 Raatihuoneen puisto

Suurin osa puhelimen tai läppärin hiilijalanjäljestä syntyy ennen kuin laitetta on edes otettu käyttöön: laitteiden valmistus tuottaa 80-90 % niiden elinkaaren aikaisesta hiilijalanjäljestä. Teet siis merkittävän ympäristöteon pidentämällä laitteesi elinkaarta. Vielä silloinkin, kun laite ei enää palvele sinun tarpeitasi, sillä voi olla toinen tai kolmaskin elämä jonkun toisen käytössä.

Mitä meidän siis pitäisi tehdä, että laitteiden hiilijalanjäljen pienentäminen olisi mahdollisimman helppoa ja tehokasta?

Tule kuulemaan, kun panelistimme Riku Rantalan johdolla pureutuvat aiheeseen. Panelisteina mm. Janne Tägtström, Cisco ja Sari Mattero, Atea.

Game on Phones on täällä!

Anna puhelimellesi hyvä loppuelämä ja tee samalla ympäristöteko.

Tuo vanha puhelimesi kierrätyspisteeseemme. Varmistamme tietoturvallisen ja vastuullisen kierrätyksen veloituksetta.

Valloita samalla Game of Phones-valtaistuin ja tallenna ikimuistoinen kuva hetkestä. Atean ständi, Teltta numero 6. Eteläranta, Pori. 14-15.7


YhteistyössäTapahtuma alkaa
14/7 2022, 10.00
Tapahtuma päättyy
15/7 2022, 15.00
Paikka
Pori
Osoite