Siirry sisältöön
Takaisin Tapahtumat

Kyyti 2022

Atean asiantuntijat ovat mukana tammikuussa Kyyti 2022 -tapahtumassa! Kyyti 2022 on verkossa järjestettävä tilaisuus, jonka järjestää opettajille suunnattu palvelu Freeed, jossa jaetaan mm. ideoita opetukseen. Kyydissä Atean asiantuntijat tulevat näyttämään asiakkaamme Ylitornion yhteiskoulun lukiossa kuvatun videon sekä käsittelemme luovaa ja modernia opetusta. Mukana on myös asiakkaamme Joensuun Rantakylän normaalikoulu, jonka kanssa keskustelemme lisää luovasta ja modernista opetuksesta.

Ylitornion yhteiskoulun lukio sekä Joensuun Rantakylän normaalikoulu saivat syksyllä 2021 Apple Distinguished School -nimityksen.
 
”Apple Distinguished School ‑koulut ovat johtajuuden ja erinomaisen opetuksen keskuksia, joissa toteutuu Applen visio tekno­logia-avusteisesta oppimisesta. Uskomme niiden kuuluvan maailman innovatiivisimpien koulujen joukkoon.” Lisätietoa Applen sivuilla.
 
Tilaisuuden virallinen sivusto ja ilmoittautuminen: https://kyyti2022.com

Tiesitkö, että Atea on Suomen suurimpia opetuskäyttöön suunnattujen teknologiaratkaisujen toimittajia, sekä Applen korkeimman tason oppilaitoskumppani?

Edu-asiantuntijoillemme on kertynyt tietoa it:n onnistuneista käytänteistä oman kokemuksen kautta opetusalalta sekä aikaisemmista menestyksekkäistä asiakkuuksista. Haluamme jakaa palveluidemme avulla nämä hyväksi todetut ja onnistuneet käytänteet koulunne kanssa. Vasta kun asiakkaamme onnistuvat it:n hankinnassa, käyttöönotossa ja kehittämisessä, mekin koemme onnistuneemme.

Freeedissä haluamme innostaa ja tukea valmiilla ideoilla iPadien hyödyntämisestä opetuksessa. Jos haluatte koulullenne tarpeeseenne sopivia koulutuksia, olkaa yhteydessä meihin. Freeedissä tavataan!

Aika
20/1 2022, 09.30 - 16.00
Paikka
Virtuaalitapahtuma
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer