Siirry sisältöön
Takaisin Tapahtumat

Google & Atea Security Morning

Tietoturva ja tietosuoja ovat eittämättä tämän syksyn ajankohtaisimpia teemoja opetuksen digitalisaation kentällä. Uutiset niin maailmalta kuin kotimaastakin herättävät kysymyksiä ja samalla monissa kunnissa pohditaan, miten tähän alati muuttuvaan osa-alueeseen tulisi reagoida asianmukaisesti. Monissa opetuksessa käytettävissä palveluissa käsitellään henkilötiedoiksi katsottavaa dataa, joka puolestaan luo tietynlaisia vaatimuksia kunnille.

Tässä tilaisuudessa keskitymme katsomaan Google Workspace for Education -palvelua yhdessä opetuksen suosimien Chromebook-laitteiden kanssa tietosuojan ja -turvan näkökulmasta. Kerromme toimenpiteistä, jotka kunnassa tulisi olla tehtynä ja Googlen näkökulman aiheesta palveluntarjoajana. Yksi keskeisistä toimenpiteistä kunnissa on tietosuojan vaikutustenarvioinnin toteuttaminen (DPIA), jonka tarkoitukseen ja toteutusmalliin myös syvennytään tilaisuuden aikana.

Lämpimästi tervetuloa mukaan tähän ainutlaatuiseen Security Morning -tilaisuuteen. Tapahtuma on maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu mukaan siis pikaisesti.

Tapahtuman puhujat

  • Alexandra Ahtiainen, Head of Google for Education, Northern Europe
  • Simon Fasolo, Google Workspace for Education, EMEA
  • Oli Trussel, EMEA Customer Engineer, Google Education Solutions
  • Mia Bergius, Google Business Manager, Atea
  • Eero Paajanen, Cyber Security Consultant, Atea

Saapuminen

Tapahtuma järjestetään Sokos Hotel Flamingon kokouskeskuksessa, joka on helposti saavutettavissa sekä julkisilla kulkuvälineillä että autolla. Osoite: Tasetie 8, 01510 Vantaa?
Aika
23/9 2022, 09.00 - 12.00
Paikka
Vantaa, Sokos Hotel Flamingo
Hinta
Maksuton