Siirry sisältöön
Takaisin Tapahtumat

10 päivää luovuutta

Me Atealla haluamme tarjota opettajille mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja ideoita opetukseen. Pidempiäkin webinaareja on tarjolla, mutta kiireisestä arjesta voi olla haastavaa löytää aikaa osallistumiseen. 10 Päivää luovuutta -webinaarit ovat jatkoa kahdelle suuren suosion saavuttaneelle webinaarisarjalle. Aikaisempien webinaarien tapaan sarjassa keskitytään hyödyntämään iPadin monipuolisia ominaisuuksia luovassa työskentelyssä.

Esittelemme kymmenen päivän aikana nopeita ja luovia ideoita, joita voi hyödyntää sellaisenaan opetuksessa. Tule siis mukaan peruskoulun opettajille suunnattuun 10 webinaarin sarjaan, jossa käydään läpi hauskoja luovuuteen kannustavia tehtäviä iPadilla.

Webinaareista saat ideoita, miten tehtäviä saadaan yhdistettyä eri oppiaineisiin. Webinaarit vetää Atean oma aineenopettaja ja APL-kouluttaja Alex Ylinärä. Tehtävät suoritetaan iPadin vakio-ominaisuuksilla ja sovelluksilla. Webinaarit ovat 30 minuutin mittaisia ja voit osallistua niihin kaikkiin tai vain osaan.

Ilmoittautumisen myötä sinulla on pääsy kaikkiin 10 ja voit myös tarvittaessa jälkikäteen katsoa tallenteet. Webinaarit pohjautuvat Applen ilmaisiin suomenkielisiin opetusmateriaaleihin. Webinaarissa käytettävä materiaali löytyy jo nyt täältä. Webinaareissa saat vastauksia kysymyksiisi, voit esitellä omia tuotoksiasi sekä pääset oppimaan uutta.

Ilmoittaudu mukaan ja merkitse kaikki päivät kalenteriin. Webinaarit alkavat merkittyinä päivinä aina samaan aikaan klo 15.30 - 16.00. Lähetämme sinulle linkin webinaareihin sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen. Tapahtuma on maksuton.

Webinaarien ajankohdat:

Viikko 11

Maanantai 14.3.
Keskiviikko 16.3.
Perjantai 18.3.

Viikko 12

Maanantai 21.3.
Keskiviikko 23.3.
Perjantai 25.3.

Viikko 13

Maanantai 28.3.
Keskiviikko 30.3.
Perjantai 1.4.

Viikko 14

Maanantai 4.4.

?