Takaisin Tapahtumat

Apple @ Business -webinaarisarja

Monet käyttävät kotona ja opiskeluissaan Applen laitteita. Tästä syystä niitä pyydetään monesti myös työkäyttöön. Mac, iPad ja iPhone toimivat mainiosti käytössä olevien ohjelmistojen ja tietoteknisen ympäristön kanssa. Työntekijöiden tuottavuus kasvaa ja järkevän hankintamallin avulla saadaan myös kustannussäästöjä.

Tule mukaan webinaareihin, joissa käymme läpi Applen laitteiden käyttöä työelämässä. Näytämme mm. Macin, iPadin ja iPhonen jatkuvuusominaisuuksia, joiden avulla pystytään tehostamaan omaa työntekoa entisestään. Järjestämme yhteensä kolme webinaaria eri aiheilla. Ilmoittaudu haluamiisi webinaareihin. Ilmoittautumalla saat pääsyn tallenteisiin ja pystyt katsomaan ne tarvittaessa
jälkikäteen.

Webinaariviikoilla on luvassa tarjouksia Apple-laitteisiin liittyen, pysy kuulolla.

Tapahtuma alkaa
17/3 2021, 08.00
Tapahtuma päättyy
31/3 2021, 09.30
Paikka
Webinaarisarja 17.3.–31.3.
Hinta
Maksuton

Ilmoittaudu Apple @ Business -webinaareihin

Apple @ Business - Mac

17.3.2021 klo. 8.00 - 9.00

Tässä webinaarissa tutustumme Macin käyttöön työelämässä. Katsomme miten eri sovellukset toimivat Macilla ja tutustumme Macin ja muiden Applen laitteiden välisiin jatkuvuustoimintoihin. Pystyt mm. iPhonella ja Apple Watchilla ohjaamaan esitystäsi ja avaamaan Macin ilman salasanaa tai sormenjälkeä.

Apple @ Business - iPad

24.3.2021 klo. 8.00 - 9.00

Tässä webinaarissa tutustumme iPadin käyttöön työelämässä. Katsomme miten eri sovellukset toimivat iPadilla ja tutustumme iPadin ja muiden Applen laitteiden välisiin jatkuvuustoimintoihin. Pystyt mm. iPhonella ja Apple Watchilla ohjaamaan esitystäsi ja siirtämään nopeasti tekstiä ja kuvia laitteiden välillä.

Apple @ Business - Applen laitteiden hankintamallit ja moderni laitehallinta

31.3.2021 klo. 8.00 - 9.30

Tässä webinaarissa tutustumme Applen laitteiden hankintamalleihin. Järkevän hankintamallin avulla laitteiden hankintakustannukset laskevat huomattavasti. Monesti kaikki kustannukset huomioiden esimerkiksi Macit ovat halvempia kuin vastaavat Windows-laitteet. Käymme myös läpi Macin, iPadin ja
iPhonen hallitsemisen MDM-palvelun kautta, ja paikalla on mm. Jamf MDM -palvelun edustaja.

 

Apple @ Business -webinaarisarja järjestetään keväällä 2021. Tule mukaan!

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer