Takaisin Tapahtumat

Pihkassa iPadiin

Tervetuloa mukaan innostaviin ja mieltä avartaviin koulutuksiin, joissa tutustumme iPadin pedagogisiin mahdollisuuksiin oppiainerajat ylittäen ja luokkatasosta riippumatta.

Mitä jos aiheena on luonto ja tutkitte puita sormet pihkassa? Näissä webinaareissa tulemme esittelemään paljon innostavia tehtäviä, joita voit suoraan ottaa käyttöösi omaan opetustyöhösi.

Ensimmäinen iPad julkaistiin 10 vuotta sitten ja jo silloin laite oli edelläkävijä ja mullisti digioppimista. Vuosikymmenen aikana iPad on kehittynyt entisestään ja on edelleen edelläkävijä oppimisteknologian saralla. Koulujen digitalisaatiossa on usein tyydytty korvaamaan kynä ja paperi laitteella, eikä opetusta ole paljoa muutettu. iPad toimii erinomaisesti digitaalisen oppimisen välineenä oppimisympäristöstä riippumatta. iPad tuo opetukseen ja oppimiseen täysin uusia ja ainutlaatuisia ulottuvuuksia ja antaa näin oppijoille entistä paremman muistijäljen. Motivaatio on avain oppimiseen - tässä suhteessa iPad on ainutlaatuinen. 

 

Kuinka seuraan koulutusta?

Koulutus toteutetaan interaktiivisena ja osallistavana opetustuokiona. Tulet saamaan yksilöllistä tukea tehtävien suorittamisessa koulutuksen aikana erillisten Breakout roomien välityksellä. Kouluttajat ovat tukenasi aina tarvittaessa. 

Webinaarin seuraamiseen suosittelemme erillistä laitetta, jotta voit osallistua iPadillasi tehtävien tekoon.

Tarkista ennen koulutusta, että iPadisi on päivitetty uusimpaan käyttöjärjestelmään ja siihen on asennettu uusimmat päivitykset seuraavista maksuttomista sovelluksista: Clips, iMovie, Pages, Keynote, GarageBand, Tayasui Sketches School.

 

Aikataulu

Webinaarisarja sisältää kaksi erillistä tilaisuutta 29.10. ja 26.11.2020. Tilaisuudet alkavat molempina päivinä kello 11.30 ja päättyvät kello 15.30.

Voit osallistua yhdellä ilmoittautumisella molempiin kertoihin tai halutessasi vain toiseen niistä. Molemmat kerrat ovat omia kokonaisuuksiaan. Ilmoittautumalla saat pääsyn myös tilaisuuksien tallenteisiin, vaikka olisit estynyt osallistumaan - rohkeasti mukaan siis!

Kouluttajina tilaisuudessa toimivat Apple Professional Learning -kouluttajat Simon Koivumaa ja Joonas Väisänen.

Tapahtuma alkaa
29/10 2020, 11.30
Tapahtuma päättyy
26/11 2020, 15.30
Paikka
Webinaarisarja
Hinta
Maksuton
Ilmoittaudu
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer