Takaisin Tapahtumat

Maailman suurin AV-alan tapahtuma ISE 2020

ISE (Integrated Systems Europe) on Amsterdamissa järjestettävä Euroopan suurin AV-alan tapahtuma, jossa tulevaisuuden teknologia on koettavissa saman katon alla mm. Education, Smart Building ja Collaboration omilla messualueillaan. Atea järjestää hankkeista vastaaville mahdollisuuden verkostoitua maailmanlaajuisten teknologiatoimittajien suomalaisten kontaktihenkilöiden kanssa.

Kahtena päivänä on tarjolla räätälöidyt kierrokset teemoittain asiakkaille sekä lisäksi verkostoitumisillallisia, joissa on mahdollisuus jakaa yhdessä messupäivän kokemuksia. 

Kierrosten teemat: Kollaboraatio, Wow-kokemukset ja Smart Building.

Kollaboraatio

Atean järjestämällä kierroksella viemme asiakkaat tutustumaan paikasta riippumattoman tiimityöskentelyn uusimpien ratkaisujen pariin. Tutustumme mm. Ciscon ja Microsoftin osastoihin asiakkaillemme räätälöidyillä esityksillä. Kierros on suunniteltu asiantuntijoille ja liiketoimintapäättäjille. Keskitymme ratkaisuihin, jotka olemme käytännössä todenneet helppokäyttöisiksi sekä käyttäjille, että ylläpitäjille. Kierroksen ohjelmasta vastaa Atean ratkaisumyyjä, joka toimii kierroksen isäntänä. Tarjoamme lounaan osana kierrosta. 

WOW -kokemukset

Audiovisuaalisia wow-efektejä on nähtävissä kasinoilla, pääkonttoreilla ja julkisissa tiloissa. Tämä kierros on suunniteltu henkilöille, jotka etsivät ratkaisuja, joilla luoda jotain ainutlaatuista. ISE-messut tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden nähdä toteutuksia, joita voi hyödyntää kun suunnittelee jotain ennennäkemätöntä Suomeen. Aina sen ei tarvitse olla suurta ja kallista, mutta tavoitteena on, että se jää mieleen. Tule tutustumaan Atean ratkaisumyyjän johdolla, miten viestitään vaikuttavasti ja luodaan tunnelmia digitaalisesti. Tämä kierros on suunniteltu tiloista vastaaville, markkinoinnille ja viestinnälle. Tarjoamme lounaan osana kierrosta. 

Smart Building

Tule tutustumaan, miten rakennukset muuttuvat yhä älykkäämmiksi ja vaikutukset näkyvät monella tasolla, lähtien käyttäjän hyvinvoinnista aina merkittävään maailmanlaajuiseen hiilijalanjäljen pienenemiseen. Kierroksella keskitymme ratkaisuihin, joilla pystytään tukemaan rakennusten digitalisaatiota. Teemoina mm. tilojen käyttöaste, olosuhteet, valaistus, wayfinding. Kierros on suunniteltu erityisesti yritysten ja kuntien digitaalisesta johtamisesta vastaaville sekä tiloja suunnitteleville henkilöille. Tule mukaan Atean ratkaisumyyjän johdolla tutustumaan uusimpiin älykkään rakennuksen ratkaisuihin. Tarjoamme lounaan osana kierrosta.

Tapahtuman viralliset kotisivut >>

Ilmoittaudu mukaan Atean ohjelmaan ISE-messuilla
?

Atea tarjoaa maksuttoman ohjelman messupäivien aikana. Huomioithan, että matka- ja majoituskuluista sekä niiden järjestelyistä vastaa osallistuja itse.

Tapahtuma alkaa
11/2 2020, 17.00
Tapahtuma päättyy
13/2 2020, 18.00
Viimeinen ilmoittautumispäivä
3/2 2020
Paikka
Amsterdam
Osoite
Europaplein 2-22 1078, GZ Amsterdam, The Netherlands Näytä kartalla
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer