Takaisin Tapahtumat

Atean edu-messumatka

Tule mukaan Atean ohjelmaan opetusalan suurimmassa koulutukseen ja sen digitalisointiin keskittyvässä tapahtumassa Lontoossa tammikuussa 2020.

Joka vuosi sadat uudistuksista kiinnostuneet opetusalan ammattilaiset ja it-alan osaajat saapuvat messuille tarkoituksenaan kehittää ja kehittyä digitaalisten sisältöjen, sovellusten ja ohjelmien käytössä. Tavoitteena on tutustua digitaalisten ratkaisujen käyttöön osana opetusta. Tapahtuma tarjoaa upeita kokemuksia, tarjolla mm. terävintä tietoa alan huipulta, sekä mahdollisuus verkostoitua ja tavata kollegoita.​

Tänä vuonna Atean ohjelmassa painotetaan oppilaiden ja opettajien hyvinvointia. Tulemme järjestämään viikon aikana monia maksuttomia workshoppeja, kouluvierailuita sekä tutustumiskäyntejä eri valmistajien kokemuskeskuksiin.​

Atean messuohjelma on mahdollisuutesi päästä mukaan ainutlaatuisiin tilaisuuksiin ja verkostoitumaan muiden alan edelläkävijöiden kanssa.

>> Tapahtuman viralliset kotisivut

 

 

 

Tapahtuma alkaa
22/1 2020, 10.00
Tapahtuma päättyy
25/1 2020, 15.00
Viimeinen ilmoittautumispäivä
10/1 2020
Paikka
Lontoo
Osoite
ExCeL London, Royal Victoria Dock, 1 Western Gateway, London E16 1XL
Ilmoittaudu

Päiväohjelma

Keskiviikko 22.1.            

Apple Summit (Apple kutsuu)

 • Applen kutsuvierastilaisuus, johon Apple lähettää kutsut

Apple Workshop

 • Opi käyttämään ipadin ominaisuuksia ja ohjelmia opetuksessa. Kouluttajana Atean oma APD-kouluttaja Simon Koivumaa

Lenovo & Thinglink -workshop aamupäivä 

 • Thinglink on erinomainen väline toteuttaa kokonaisuuksia oppimisessa kuvan, tekstin ja videoden avulla. Tule kokeilemaan Thinglinkiä Lenovon oppimisen välineillä.

Samsung-oppilaitosratkaisut ja verkostoitumisillallinen

 • Workshopissa pääset tutustumaan mm Samsung Flip 2 huikeisiin ominaisuuksiin. 
  Miten käyttää kahta tai useampaa näyttöä samanaikaisesti opetuksessa? Kuinka käytän Samsung-näyttötekniikkaa monipuolisesti opetuksessa ja kokouksissa?

Lenovo & Atea hyvinvointi-ilta roundtable ja illallinen

 • Hyvinvointi on koulun tärkein oppiaine. Mitä tarkoittaa kokonaisvaltainen hyvinvointi? Tule kuulemaan ja keskustelemaan hyvinvoinnista koulussa. Mukana hyviä alustuspuheenvuoroja.

Torstai 23.1.           

HP-workshop 

 • Tule tutustumaan ja kokeilemaan HP:n oppimisen ratkaisuja. Miten hyödyntää virtualisuutta oppimisessa? Tehdään oppilaasta tuottaja ja suunnittelija. Työpajassa vinkkejä uuden oppimisen toteuttamiseen oppilaitoksissa.

Dell-workshop 

 • Dell Experince Center on "must" paikka vierailla Lontoossa. Menemme Dellin uudistuneeseen Experience centeriin Thamesia pitkin jokilautalla. Experience Centerissä pääset näkemään ja kokemaan uusimmat Dell-innovaatiot oppimiseen.

Google Experience Center 

 • Atean asiakkaana pääset Googlen järjestämään workshoppiin. Täällä pääset näkemään ja kokeilemaan Googlen oppimisen uutuudet. Kyseinen tilaisuus VIP-tilaisuus ainoastaan Atea Finlandin asiakkaille.

Perjantai 24.1.            

Apple-kouluvierailu (aamupäivä)

 • Järjestämme jo legendaariseksi muodostuneen Apple kouluvierailun tänäkin vuonna. Vierailemme taas lontoolaisessa koulussa, jossa hyödynnetään Applen teknologiaa opetuksessa ja oppimisessa. Paikkoja matkalle on rajoitettu määrä.

Google Jam Board & BenQ workshop

 • BenQ tarjoaa workshopin, jossa pääset kuulemaan Jam Boardin uusista ominaisuuksista ja testaamaan laitetta. 

Google-kouluvierailu (iltapäivä)

 • Järjestämme ensimmäistä kertaa mahdollisuuden tutustua Lontoolaiseen kouluun, jossa Googlen ratkaisut ovat oppimisen käytössä. Matkalle on rajoitettu määrä paikkoja.

Microsoft-workshopit

 • Kuinka hyödyntää Teamsia opetuksessa ja oppimisessa? Mitä mahdollisuuksia Teams tarjoaa opettajille ja päättäjille? Tule kuulemaan ja oppimaan Teamsin uusimmista ominaisuuksista.

LG-workshop 

 • LG:n uudet näyttöratkaisut ja monikosketusnäytöt tarjoavat paljon uusia helppokäyttöisiä ominaisuuksia opetukseen ja oppimiseen. Tässä workshopissa pääset näkemään ja kokemaan ominaisuuksista lisää.

Acer-workshop

 • Acer tarjoaa erinomaisia Windows ja Chrome laitteita oppimiseen. Työpajassa on mahdollisuus kokea nämä ominaisuudet itse. Lisäksi Acerin koodaussarjat ovat rantautuneet opetukseen.

Atea järjestää yhteistyökumppaneidsa kanssa joka ilta verkostoitumisillallisia, joihin lähetämme kutsuja henkilökohtaisesti matkalle lähtijöille.

Atean kautta saat myös vinkit ja ohjeet itsenäiseen messukierrokseen Excel-messuhalliin.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer