Takaisin Tapahtumat

Atean edu-messumatka

Tule mukaan Atean ohjelmaan opetusalan suurimmassa koulutukseen ja sen digitalisointiin keskittyvässä tapahtumassa Lontoossa tammikuussa 2020.

Joka vuosi sadat uudistuksista kiinnostuneet opetusalan ammattilaiset ja it-alan osaajat saapuvat messuille tarkoituksenaan kehittää ja kehittyä digitaalisten sisältöjen, sovellusten ja ohjelmien käytössä. Tavoitteena on tutustua digitaalisten ratkaisujen käyttöön osana opetusta. Tapahtuma tarjoaa upeita kokemuksia, tarjolla mm. terävintä tietoa alan huipulta, sekä mahdollisuus verkostoitua ja tavata kollegoita.​

Tänä vuonna Atean ohjelmassa painotetaan oppilaiden ja opettajien hyvinvointia. Tulemme järjestämään viikon aikana monia maksuttomia workshoppeja, kouluvierailuita sekä tutustumiskäyntejä eri valmistajien kokemuskeskuksiin.​

Atean messuohjelma on mahdollisuutesi päästä mukaan ainutlaatuisiin tilaisuuksiin ja verkostoitumaan muiden alan edelläkävijöiden kanssa.

Tilaisuus on täynnä ja ilmoittautuminen on sulkeutunut. Voit kysyä peruutuspaikkoja Janne Konttiselta: janne.konttinen@atea.fi

>> Tapahtuman viralliset kotisivut

 

 

 

Tapahtuma alkaa
22/1 2020, 10.00
Tapahtuma päättyy
25/1 2020, 15.00
Paikka
Lontoo
Osoite
ExCeL London, Royal Victoria Dock, 1 Western Gateway, London E16 1XL

Päiväohjelma

Keskiviikko 22.1.            

Apple Workshop klo 10-13

 • Opi käyttämään ipadin ominaisuuksia ja ohjelmia opetuksessa. Kouluttajana Atean oma APL-kouluttaja Simon Koivumaa

Apple leadership workshop klo 10-13

Lenovo & Thinglink -workshop klo 14-16

 • Thinglink on erinomainen väline toteuttaa kokonaisuuksia oppimisessa kuvan, tekstin ja videoden avulla. Tule kokeilemaan Thinglinkiä Lenovon oppimisen välineillä.

Lenovo & Atea hyvinvointi-ilta roundtable ja illallinen klo 16-18, illallinen klo 18 alkaen

 • Hyvinvointi on koulun tärkein oppiaine. Mitä tarkoittaa kokonaisvaltainen hyvinvointi? Tule kuulemaan ja keskustelemaan hyvinvoinnista koulussa. Mukana hyviä alustuspuheenvuoroja.

Apple illallinen klo 19-21

Dell illallinen klo 19-21

Torstai 23.1.           

Google Experience Center klo 9-12

 • Atean asiakkaana pääset Googlen järjestämään workshoppiin. Täällä pääset näkemään ja kokeilemaan Googlen oppimisen uutuudet. Kyseinen tilaisuus VIP-tilaisuus ainoastaan Atea Finlandin asiakkaille.

Dell-workshop lähtö 9.15 paluu noin klo 13.00

 • Dell Experince Center on "must" paikka vierailla Lontoossa. Menemme Dellin uudistuneeseen Experience centeriin Thamesia pitkin jokilautalla. Experience Centerissä pääset näkemään ja kokemaan uusimmat Dell-innovaatiot oppimiseen.

HP, HPE ja Aruba workshop klo 13-15

 • Tule tutustumaan ja kokeilemaan HP:n oppimisen ratkaisuja. Miten hyödyntää virtualisuutta oppimisessa? Tehdään oppilaasta tuottaja ja suunnittelija. Työpajassa vinkkejä uuden oppimisen toteuttamiseen oppilaitoksissa.

Acer-workshop ja brunssi klo 13-15

 • Acer tarjoaa erinomaisia Windows ja Chrome laitteita oppimiseen. Työpajassa on mahdollisuus kokea nämä ominaisuudet itse. Lisäksi Acerin koodaussarjat ovat rantautuneet opetukseen

Oppimisen uudet välineet workshop klo 14-16

 • Tule tutustumaan koodaukseen, robotiikkaan ja kumppaniemme tuotteisiin hands-on minimessuilla. Mukana Targus laitteiden suojaus, Newline interaktiiviset kosketusnäytöt, Asus loppukäyttäjän päätelaitteet, Sphero robotit ja koodaus sekä Atea Smart School. 

Samsung-oppilaitosratkaisut ja verkostoitumisillallinen klo 16.30-20

 • Workshopissa pääset tutustumaan mm Samsung Flip 2 huikeisiin ominaisuuksiin. 
  Miten käyttää kahta tai useampaa näyttöä samanaikaisesti opetuksessa? Kuinka käytän Samsung-näyttötekniikkaa monipuolisesti opetuksessa ja kokouksissa? Paikkana Samsung KX

HP verkostoitumisillallinen klo 20-22

Microsoft verkostoitumisillallinen klo 20

Perjantai 24.1.            

Apple-kouluvierailu klo 7.45-12.30

 • Järjestämme jo legendaariseksi muodostuneen Apple kouluvierailun tänäkin vuonna. Vierailemme taas lontoolaisessa koulussa, jossa hyödynnetään Applen teknologiaa opetuksessa ja oppimisessa. Paikkoja matkalle on rajoitettu määrä.

Google-kouluvierailu klo 12-16.30

 • Järjestämme ensimmäistä kertaa mahdollisuuden tutustua Lontoolaiseen kouluun, jossa Googlen ratkaisut ovat oppimisen käytössä. Matkalle on rajoitettu määrä paikkoja.

Google ja Acer illallinen klo 18

Ctouch illallinen klo 18

Smart illallinen klo 18

Atean kautta saat myös vinkit ja ohjeet itsenäiseen messukierrokseen Excel-messuhalliin.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer