Takaisin Atea Focus

Tietoiskut ja osastojen ohjelma

Atea Focuksessa kumppanien osastoilla voit osallistua erilaisiin tietoiskuihin ja demoihin. Tältä sivulta löydät kootusti sen, mitä messuosastoilla tulee Focus-päivien aikana tapahtumaan.

Huom! Viime hetken muutokset osasto-/tietoiskuohjelmaan ovat mahdollisia. Tarkista ohjelmapäivitykset tapahtuma-alustalta (vaatii kirjautumisen sisään tapahtumaan).

Tutustu myös muuhun Focuksen ohjelmaan.

 

Tiistai 17.11.

Atea

12:00-12:30 It-strategia ja kokonaisarkkitehtuuri

Markus Heinonen, Senior Advisor ja Tuomas Toivonen, Senior Advisor, Atea

12:30-13:00 Ostetaanko teillä vielä IT-laitteet?

Hankkimalla laitteet kuukausimaksuisella elinkaarimallilla pidät kokonais-kustannukset hallittuina ja läpinäkyvinä. Jos käytettävyys on sinulle omistamista tärkeämpää, kannattaa tulla kuulemaan lisää Atea Financen palveluista!

Mikko Nyström, Head of Atea Finance ja Kristiina Uimonen, Sales Manager, Atea Finance

13:00-13:30 Being In the Frontline of Digital Transformation with Managed Services

Digital Transformation is the trendiest term in IT but what does it exactly mean for an organization? Can we stick to strategies planned for years ahead or are there any catalysts that adjust how digital transformation looks today? Why is managed services the recipe for more sustainable IT, happier employees and customers that do not leave? And what is Atea’s take in the managed services game?

Dagne Grass, Sales Director, Atea Global Services

13:30-14:00 EKP 2.0

Koskaan ei palveluiden hankkiminen ole ollut yhtä selkeää ja suoraviivaista - asiakaskohtaisia erityistarpeita unohtamatta. Tiedonpalautuspalvelut, keskenkäyttöiset laitteet tehokäyttöön, sujuvat siirtymät On-Premistä pilveen. Atea on kovertanut elinkaaripalvelunsa yhdeksi linjakkaaksi kokonaisuudeksi ja paketoinut asiakkaille valmiita toiminnallisia kokonaisuuksia. Piipahda kuulemassa tarkemmin!

Harri Becker, Service Owner, Atea

14:00-14:30 My Atea -portaali maalaa menneisyyden ja auttaa ennustamaan tulevaa

My Ateaan koottu tieto tilauksista ja toimituksista helpottaa arkeasi ja auttaa suunnittelemaan tulevia hankintoja. Portaalissa voit käydä helposti vuoropuhelua kanssamme ja saada ajankohtaista tietoa hankinnoista. Portaalien kehitystyössä kuuntelemme asiakastarpeita tarkalla korvalla, jotta voimme luoda kattavan itsepalveluportaalin jokaiselle käyttäjälle. Tule kuuntelemaan, miten Atean portaalit tukevat organisaatiosi hankintoja ja liiketoimintaa.

Yasmin Kokkonen, Digital Marketing and Project Manager, Atea

14:30-15:00 Jaksaminen etätyössä

Kone auki ja luurit korviin – taas mennään! Poistut tapaamisesta vain liittyäksesi seuraavaan. Kun siirtymisiin ei tarvitse varata aikaa, voi jokaisen minuutin nipistää tehokkaaseen toimintaan ja palaverien lomassa kommunikoit pikaviestimien avulla. Lounas kuluu sähköisen lehden tai lukemattomien sähköpostien parissa. Sama rumba päivästä toiseen. Kuulostaako tutulta? Tehokasta, mutta kroppa on jumissa, muisti pätkii ja olo tuntuu väsyneeltä. Miten ihmeessä? Me Atean asiakaspalvelun ammattilaiset elämme hektistä, loputtomien kohtaamisten täyttämää arkea – ja nautimme työstämme! Tule kuulemaan, kuinka me pidämme huolta omasta ja koko tiimin jaksamisesta. Osallistumalla olet mukana Atea-venyttelykuminauhojen arvonnassa!

Tiina Mattila, Head of Customer Service, Atea

15:00-15:30 The Place to Be - Atea työpaikkana

Atea haluaa olla työntekijöilleen The Place to Be – paikka, jossa kaikki haluavat olla ja jossa tehdään fiksuja juttuja suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa. Tavoitteen toteutumista seurataan muun muassa tulohaastatteluilla, joissa tulokkailla on mahdollisuus kertoa, kuinka heidän Atea-uransa on lähtenyt käyntiin.

Taru Paukkula, Manager, People and Culture ja Riku Mustajoki, Manager, Recruitment, Atea

Avion Interactive

9:30-10:00 Uuden ajan neuvottelutila
Newline -kosketusnäytöt ja langaton kuvansiirto.

10:30-11:00 Newline Whiteboard, Newline Cast, Newline Broadcast
Monipuoliset ohjelmistoratkaisut kosketusnäytölle.

11:15-11:45 CORPORATE: Wireless Presentation & Collaboration

12:30-13:00 Esitystekniikka ja etäopetus
Kosketusnäytöt ja dokumenttikamerat

13:45-14:15 CORPORATE: Wireless Presentation & Collaboration

14:30-15:00 Uuden ajan neuvottelutila
Newline -kosketusnäytöt ja langaton kuvansiirto.

Barco

Barco Live Stream klo 10:00, 11:00, 13:00 & 14:00

Dell
9:30-10:00 Modernisointiklinikka
F-Secure

13:00-13:20 Kyberuhat 2021 
13:30-13:50 Kysymyscorner – mitä haluat kysyä F-Securen asiantuntijalta 
14:30- 14:50 F-Securen tulevaisuuden pilviportfolio
15:00- 15:20 Kysymyscorner – mitä haluat kysyä F-Securen asiantuntijalta 

HPE
10.30 - 11.00

Anssi Rahkonen kertoo virtuaaliständillä HPE:n HCI-ratkaisuista. Hyperkonvergenssi suoraviivaistaan konesalien prosesseja, säästäen ylläpitäjien aikaa, vaivaa ja resursseja. HPE SimpliVity vie hyperkonvergenssin entistä pidemmälle. Yksi ratkaisun eduista on muun muassa se, että SimpliVityssa varmistus ja palautus kuuluvat pakettiin vakiona.

Jos puolestaan tarvitaan enemmän räätälöintiä ratkaisun laskentakyvyn tai kapasiteettin osalta, mutta halutaan samalla pitää HCI:n helppous, on silloin HPE Nimble dHCI markkinoita mullistava ratkaisu. Sekä HPE SimliVity että HPE Nimble dHCI hyödyntävät tekoälyä ja analytiikkaa veloituksettoman HPE InfoSight -palvelun kautta.

HP - Intel
12.30–12.45 Engineering Emmy Award goes to HP Inc.– ZCentral Remote Boost 
 
15.00–15.15 HP Omnicept & HP Reverb G2 Omnicept Edition – uuden sukupolven VR-kypärä 

 

Jabra
Evolve 2-mallisto
12:00-12:20
14:00-14:20
 
PanaCast-ratkaisu
13:00-13:20
15:00-15:20
Lenovo

10:00-10:30 Hiilineutraali Suomi – miten ottaa ympäristöseikat huomioon laitehankinnoissa?
13:00-13:30 Etähoito-ratkaisut terveydenhuollossa vuonna 2020
13:45-14.15 Mitä ottaa huomioon koulujen laitehankinnoissa nyt ja tulevaisuudessa?

Microsoft

13:15-13:30 Demo1: Tehoa etätyöskentelyyn Windows Virtual Desktopin avulla.
Demossa tarkastellaan, miten etätyöpöytä tai etäsovelluksen mahdollistavat etätyön tehostamisen erilaisissa työskentelytilanteissa.

13:45-14:00 Demo 2: Microsoft tietoturva - Zero Trust
Demossa tarkastellaan tietoturvan rakentamista ajatukselle, jossa käyttäjän identiteetti, laite ja data halutaan turvata kaikkissa tilanteissa, oltiin sitten toimistolla tai etänä.


Poly
11:00 Hybrid working, “Together everywhere” (Poly and Microsoft presenting together) (in Finnish)
 
14:00 Teams devices (Poly and Microsoft presenting together) (in Finnish)
Quickchannel

09:00 How can public organizations live stream their communication and be compliant with the new WCAG 2.1 AA regulation?

14:00 Tips when building your own broadcasting studio

Torstai 19.11.

Atea

12:00-12:30 The Place to Be - Atea työpaikkana

Atea haluaa olla työntekijöilleen The Place to Be – paikka, jossa kaikki haluavat olla ja jossa tehdään fiksuja juttuja suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa. Tavoitteen toteutumista seurataan muun muassa tulohaastatteluilla, joissa tulokkailla on mahdollisuus kertoa, kuinka heidän Atea-uransa on lähtenyt käyntiin.

Taru Paukkula, Manager, People and Culture ja Riku Mustajoki, Manager, Recruitment, Atea

12:30-13:00 Strategiakonsultti auttaa järjestelemään organisaation tiedonhallinnan kehityspolun

Toimialasta riippumatta päivittäisen työn tekemisestä on yhä kasvava osa tietotyötä. Digitalisaatiolta, automaatiolta ja analytiikalta on nykyään lupa odottaa merkittävää vetoapua liiketoiminnan kehitykseen.  Hienolta kuulostavat termit kuten analytiikka, robotiikka tai vaikka keinoäly, ovatkin käytännössä nyt jo osa normaalia toimistoympäristöä jos vain osaamme niitä hyödyntää. Entä tietoturvan näkökulma? Pitkästä historiasta, henkilövaihdoksista ja erilaisista muista kehitysvaiheiden aiheuttamista seikoista johtuen tiedonhallinnan kehitys saattaa tuntua epämääräisen hankalalta hallita. Mistä aloittaa, ja miten jatkaa niin että tuloksena on tehokas strategia ja arkkitehtuuri?

Markus Heinonen, Senior Advisor ja Tuomas Toivonen, Senior Advisor, Atea

13:00-13:30 Teams – Pelkää kokousta vai moottori muutokseen?

Muutos on tärkeä osa pilvipalveluja. Pilvipalveluihin siirryttäessä ei vain oteta käyttöön uusia työkaluja vaan on tärkeää myös tarkastella tapoja tehdä asioita sekä päivittää ja kehittää koko työn tekemisen kulttuuria.

Terhi Palin, Consultant ja Teppo Hirstiö, Software Sales Manager, Atea

13:30-14:00 Miten minimoit organisaatiosi ICT-hiilijalanjäljen?

Kiertotalous sekä hankintaketjujen läpinäkyvyys ovat Atean Sustainability Focus -tutkimusten mukaan pohjoismaisten ICT-ostajien vastuullisuusagendan kärjessä. Kuule tuoreimmat kuulumiset 17.11. pidetystä ASF Forumista sekä käytännön vinkit tietotekniikan hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

Vesa Siitari, Head of Sales & Sustainability, Atea

14:00-14:30 M365 E5 -tietoturvapilotti organisaatiosi turvaksi

Onko sinulla näkymää organisaatiosi tietoturvan kokonaistilaan? M365 E5 Security turvaa koko Microsoft-ympäristönne turvallisuuden eli sähköpostin, käyttäjätilit, domainin, päätelaitteet sekä valvoo ja turvaa kolmansien osapuolten pilvisovellusten käytön.

Ville Manner, Solution Manager, Atea

14:30-15:00 Atea CloudTrackista vauhtia Azure-kehitykseen

Azure-ympäristöjä on niin monenlaisia kuin on toteutuksia, ne saattavat koostua niin virtuaalikoneista kuin datapalveluistakin. Mistä voi siis tietää, miten edetä Azure-ympäristön käyttöönoton ja kehittämisen kanssa, jos olet aivan alkutaipaleella tai pyörität jo suuria tuotantoympäristöjä?Haasteita löytyy monenlaisia, mutta niin löytyy myös vastauksia. Tässä puheenvuorossa käymme läpi Atea CloudTrackin tuomia hyötyjä käytännön asiakasprojekteissa, ja miten voit itse sitä hyödyntää missä tahansa vaiheessa Azure-matkaa oletkaan.

Heini Ilmarinen, Architect, Atea

15:00-15:30 EKP 2.0

Koskaan ei palveluiden hankkiminen ole ollut yhtä selkeää ja suoraviivaista - asiakaskohtaisia erityistarpeita unohtamatta. Tiedonpalautuspalvelut, keskenkäyttöiset laitteet tehokäyttöön, sujuvat siirtymät On-Premistä pilveen. Atea on kovertanut elinkaaripalvelunsa yhdeksi linjakkaaksi kokonaisuudeksi ja paketoinut asiakkaille valmiita toiminnallisia kokonaisuuksia. Piipahda kuulemassa tarkemmin!

Harri Becker, Service Owner, Atea

15:30-16:00 Ostetaanko teillä vielä IT-laitteet?

Hankkimalla laitteet kuukausimaksuisella elinkaarimallilla pidät kokonaiskustannukset hallittuina ja  läpinäkyvinä. Jos käytettävyys on sinulle omistamista tärkeämpää, kannattaa tulla kuulemaan lisää Atea Financen palveluista!

Mikko Nyström, Head of Atea Finance ja Kristiina Uimonen, Sales Manager, Atea Finance

Avion Interactive

9:30-10:00 Esitystekniikka ja etäopetus
Kosketusnäytöt ja dokumenttikamerat

10:30-11:00 Uuden ajan neuvottelutila
Newline -kosketusnäytöt ja langaton kuvansiirto.

12:00-12:30 EDUCATION: Hybrid Classroom Solutions

12:45-13:15 Newline Whiteboard, Newline Cast, Newline Broadcast
Monipuoliset ohjelmistoratkaisut kosketusnäytölle; valkotaulu ja kahdensuuntainen langaton kuvansiirto kaikille laitteille.

13:45-14:15 EDUCATION: Hybrid Classroom Solutions

14:30-15:00 Esitystekniikka ja etäopetus
Kosketusnäytöt ja dokumenttikamerat

 

Barco

Barco Live Stream klo 10:00, 11:00, 13:00 & 14:00

Dell
9:30-10:00 Modernisointiklinikka
F-Secure

13:00-13:20 Kyberuhat 2021 
13:30-13:50 Kysymyscorner – mitä haluat kysyä F-Securen asiantuntijalta 
14:30- 14:50 F-Securen tulevaisuuden pilviportfolio
15:00- 15:20 Kysymyscorner – mitä haluat kysyä F-Securen asiantuntijalta 

HP - Intel
12.30–12.45 TALLENNE: Engineering Emmy Award goes to HP Inc. – ZCentral Remote Boost 
 
15.00–15.15 TALLENNE: HP Omnicept & HP Reverb G2 Omnicept Edition – uuden sukupolven VR-kypärä
Jabra
Evolve 2-mallisto
12:00-12:20
14.00-14:20
 
PanaCast-ratkaisu
13:00-13:20
15:00-15:20
Lenovo

9:30-11.00 Miten valitset hyperkonvergenssiratkaisuiden välillä?
11:15-11.45 Näe & kuule uusista innovaatioista
12.30-13.00 Thinkshield turvaa tiedon, identiteetin ja laitteen
13.15-14.15 IoT & Edge
14.30-15.00 Lenovo & AMD business ready solutions (in English)
15.30-16.00 Iltapäiväkahvit & kysy mitä haluat, Q&A

Poly

11:00 Poly and education (in Finnish)

Quickchannel

09:00  Live streaming and management of video in the enterprise sector
14:00  Tips when building your own studio

Tiera
9:00-9:30 Tiera Verkkokauppa oppilaitoksille
 
9:30-9:45 Miksi välittää verkoista?
Kevin Schlegel
 
9:45-10:00 Pilvihallittu, tietoturvallinen ja kustannustehokas alusta digitalisaatiolle
Inga Rantanen, Cisco
 
11:00-11:30 Tiera Verkkokauppa tutuksi (kutsuvierastilaisuus)
 
12:00-13:00 Tulevaisuuden pilviportfolio (kutsuvierastilaisuus)
Anssi Korpilaakso, tietoturva-asiantuntija, F-Secure
 
15:00-15:30 Tiera Verkkokauppa tutuksi (kutsuvierastilaisuus)

 

Takaisin Atea Focus
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer