Takaisin Tapahtumat
Virtual Edition

Atea Focus Love

Tervetuloa vuoden 2020 Atea Focukseen! Vaikka emme tänä vuonna voikaan kokoontua viettämään Focusta yhdessä samoihin tiloihin, voimme olla virtuaalisesti yhdessä. Se jos mikä lisää tietotekniikan merkitystä – tietotekniikka rakentaa siltoja välillemme.

Atea Focus 2020 goes Love

Tänä vuonna Atea Focus vie sinut virtuaaliselle matkalle ympäri Suomen. Focus on kertomus siitä, miten me yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme Suomea tietotekniikalla.

Tapahtuma siirtyy neljännelle vuosikymmenelleen uniikilla ja ennennäkemättömällä Atea Focus Love -konseptilla. Kerromme mieleenpainuvia tarinoita onnistumisista ja asiakkaidemme kanssa yhdessä tehtävästä digitaalisesta matkasta. Focus Love on saanut inspiraationsa SuomiLove-tv-formaatista, jossa nähdään suomalaisia koskettavia tarinoita sekä upeita musiikkiesityksiä.

Tapahtuma alkaa
17/11 2020, 09.00
Tapahtuma päättyy
19/11 2020, 16.00
Paikka
Online
Hinta
Maksuton
Ilmoittaudu

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu mukaan Atea Focus Love -tapahtumaan 13.11.2020 mennessä. Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Atea Focus somessa

#ateafocus

Atea Focus Love Show'ta luotsaa Mikko Kuustonen ja musiikillisesta annista vastaa Osmo Ikonen orkestereineen.

Atea Focus Love -ohjelma

Virtuaalimessut

Focus Love -virtuaalimessut ovat avoinna  17.–19.11. Ne tarjoavat inspiroivia asiakastarinoita, workshoppeja ja puheenvuoroja, joissa kuulet alan parhaista käytännöistä ja uusimmista trendeistä. Messuilla tapaat yhteistyökumppaneitamme it-alan huipulta.

Atea Focus Love Show

Tapahtuman huipentuma on 18.11. esitettävä Atea Focus Love Show, jossa kerromme mieleenpainuvia tarinoita asiakkaidemme onnistumisista sekä yhteisestä digitaalisesta matkastamme. SuomiLove-ohjelmasta innoituksensa saavaa Atea Focus Love Show’ta isännöi kaikkien tuntema Mikko Kuustonen, ja sen koskettavista musiikkiesityksistä vastaa multi-instrumentalisti Osmo Ikonen ja hänen lahjakas orkesterinsa. 

Focuksen ohjelma kokonaisuudessaan julkaistaan marraskuun alussa.

Osmo Ikonen bändeineen voi toteuttaa Focuksessa juuri sinun toiveesi.Osmo Ikonen bändeineen voi toteuttaa Focuksessa juuri sinun toivekappaleesi.

Vaikuta ohjelmaan – äänestä toivekappaletta

Nyt sinulla on kaikkien aikojen mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa Focus Love Show’n ohjelmaan. Kerro meille, minkä kappaleen haluat kuulla ja minkälaisen viestin, kiitoksen tai tarinan haluat sen myötä välittää. Äänestä toivekappalettasi, saatat kuulla sen Atea Focus Love Show'ssa Osmo Ikosen orkesterin tulkitsemana.

Tapahtuman teemat

Data järjestykseen

Datan määrä kaksinkertaistuu joka toinen vuosi. Menestyjiksi nousevat ne yritykset ja organisaatiot, jotka pystyvät parhaiten hallitsemaan ja jalostamaan tietoa liiketoiminnan tarpeisiin. Nyt jos koskaan on aika laittaa data järjestykseen. ​

Datamäärien jatkuva kasvu vaatii yhä parempaa pilvipalveluiden tehokasta hyödyntämistä ja ennen kaikkea kokonaisuuksien hallintaa. Tiedon ja sovellusten koti on nyt ja jatkossa ympäri maailman erilaisissa konesaleissa ja pilvipalveluissa. 

Päivän sana on muutos ja se näkyy myös verkkoarkkitehtuureissa: Pitääkö aloittaa alusta ja miettiä koko paketti uusiksi?

Älykäs tietotekniikka

Mitä kaikkea voitkaan saavuttaa älykkään tietotekniikan avulla?​ Automatisoitujen prosessien, tekoälyn, IoT:n, robotiikan ja lohkoketjujen hyödyntäminen tuo ennenkuulumattomia vaikutuksia koko liiketoimintaan ja säästää aikaa, rahaa ja vähentää harmaita hiuksia.​ Fiksu tietotekniikka ratsastaa asiakaskokemuksen sanansaattajana ja avaa uusia ovia.

Maailma on nyt Smart ja palanen siitä kuuluu sinun työpaikkaasi, rakennukseesi, kouluusi ja kaupunkiisi.

Vastuullisuus

Fiksu IT on ympäristöstä välittämistä ja vastuun kantamista omasta toiminnasta. Se auttaa optimoimaan energiankäyttöä ja kierrättämään elektroniikkaa.

Me vastaamme yhdessä kestävän kehityksen vauhdittamisesta ja siitä, että omalta osaltamme minimoimme haitallisia ympäristövaikutuksia. Autamme myös asiakkaitamme toimimaan vastuullisesti.

Välitä työtekijöistäsi ja asiakkaistasi

Digitaalinen työpaikka lisää yksilön hyvinvointia ja parantaa asiakaskokemusta. Vetovoimaisimpia ovat ne työyhteisöt, jossa tehdään sujuvasti yhteistyötä ja päästään käsiksi tietoon ajasta ja paikasta riippumatta.

Työpaikan digitalisaatio merkitsee paljon enemmän kuin vanhojen työvälineiden korvaamista uusilla. Se on it:n ja busineksen sekä laitteiden, ohjelmistojen ja sovellusten uudenlaista älykästä yhteistyötä.

Asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen vaatii uudenlaista kumppanuutta, jotta aito liiketoimintaa vauhdittava digitalisaatio ei jää vain it:n seuraavaksi kehitysasteeksi. 

 

Tutustu Focuksen tunnelmiin

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer