Laddar meny

Tervetuloa Atea Focus -tapahtumaan tiistaina 25.9.2018 Helsingin Messukeskuksen Siipeen.

Jo 29:tta kertaa järjestettävä Atea Focus -kutsuvierastapahtuma on tänä vuonna monipuolisempi kuin koskaan. Valitse omat suosikkisi useista kymmenistä huippuesityksistä, tutustu Focustorin demoihin ja tuotetarjontaan, keskustele asiantuntijoidemme kanssa ja tuuleta ajatuksiasi kollegoidesi parissa. Tervetuloa kartoittamaan oman organisaatiosi muutosmatka kohti digitaalista tulevaisuutta.

Ilmoittautuminen

Atea Focuksen ennakkoilmoittautuminen on käynnissä 16.9.2018 saakka.

Ilmoittaudu tapahtumaan »

Antti Merilehto

Tekoäly – matkaopas johtajalle (2018) kirjan kirjoittaja Antti Merilehto on tehnyt työuran digitaalisen liiketoiminnan parissa, muun muassa Googlen Euroopan pääkonttorilla. Tällä hetkellä hän toimii maajohtajana Finch Finlandilla. Ulkomailla vietettyjen vuosien aikana Merilehto on ehtinyt kartuttaa näkemystään erilaisista markkinoista ja toimialoista sekä kokemusta niin b2b- kuin b2c-asiakkuuksista ja digitaalisen myynnin rakentamisesta.

Tekoäly – matkaopas johtajalle on alkuvuoden 2018 myydyin bisneskirja Suomessa. Evento Awards palkitsi Antti Merilehdon vuoden puhujana huhtikuussa 2018.

Lue Antti Merilehdon vinkit tekoälyn käyttöönottoon

Taavi Kotka

Yksi Euroopan arvostetuimmista it-alan visionääreistä. Hän on rakentanut uraansa menestyksekkäästi ensin yksityisellä sektorilla, jonka jälkeen hän on toiminut myös julkisella sektorilla Viron ensimmäisenä tietohallintojohtajana. Tehtävässä Kotka edisti Viron asemaa digitaalisen valtion esimerkkimaana, jonka ansiosta hänet nimettiin vuoden 2014 Euroopan tietohallintojohtajaksi.

Kotka on sittemmin palannut yksityiselle sektorille, jossa hän työskentele edistääkseen yritysten toimintamahdollisuuksia digitaalisessa murroksessa. Kotka tuntee digitaalisten mahdollisuuksien maailman ja tietää, miten digitaalisuus voi auttaa yrityksiä ja organisaatioita menestymään.

Aukioloajat ja sijainti

Ovet Focus-tapahtumaan ovat avoinna klo 8.30 – 16. Päivän päätteeksi palkitaan vuoden digitaalisin teko. Focuksen cocktailtilaisuus jatkuu aina klo 18 saakka.

Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa Siivessä (Rautatieläisenkatu 3, Helsinki).

Tulo-ohjeet löydät Messukeskuksen sivuilta. Focus-vieraille pysäköinti on maksutonta.

Vuoden digitaalisin teko 2018

Atea Focus huipentuu Vuoden digitaalisin teko 2018 -kilpailun parhaiden palkitsemistilaisuuteen. Lue lisää kilpailusta.

Focus Showroom, Focustori ja luennot

Focus Showroom on kohtaamispaikka tapahtuman keskellä: tapaat siellä Atean ja yhteistyökumppaneidemme edustajia, tutustut digitaalisen työpaikan osa-alueisiin ja voit keskustella huippuasiantuntijoiden kanssa. Focustorilla on esillä käyttäjien rakastamia laitteita alan huippumerkeiltä.

Oppimismaailma

Focuksen uuden oppimisen maailmassa on esillä digioppisen uusimmat ratkaisut ja niitä tukevat laitteet.

Luennot

Atea Focuksen luento-ohjelma on tuttuun tapaan laaja kattaus asiantuntijatietoa ja tunnettuja keynote-puheenvuoroja. Luento-ohjelma julkaistaan myöhemmin kesällä 2018.

Tarjoilu

Tapahtumassa on tarjolla koko päivän ajan kahvia, teetä ja vettä. Lounas on tarjolla klo 11 – 13. Lisäksi Messukeskuksen ravintolapalvelut ovat vieraidemme käytössä.

#AteaFocus
– keskustelu laajenee ja jatkuu sosiaalisessa mediassa

Kysy, kommentoi, innostu, jaa tuttavillesi – Focus-aiheista keskustelua käydään tunnisteella #AteaFocus. Focus-päivän aikana Atea twiittaa tapahtumasta omalla tilillään. Liity keskusteluun!

Kuvaaminen

Tapahtumassa tallennettua kuva- ja videomateriaalia voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin.

Yhteydenotot ja kysymykset:

fi.marketing@atea.fi

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer