Laddar meny

Tervetuloa Atea Focus -tapahtumaan tiistaina 25.9.2018 Helsingin Messukeskuksen Kokoustamoon.

Jo 29:tta kertaa järjestettävä Atea Focus -kutsuvierastapahtuma on tänä vuonna monipuolisempi kuin koskaan. Valitse omat suosikkisi useista kymmenistä huippuesityksistä, tutustu Focustorin demoihin ja tuotetarjontaan, keskustele asiantuntijoidemme kanssa ja tuuleta ajatuksiasi kollegoidesi parissa. Tervetuloa kartoittamaan oman organisaatiosi muutosmatka kohti digitaalista tulevaisuutta.

Ilmoittautuminen

Atea Focuksen ennakkoilmoittautuminen on sulkeutunut.

Jos et ehtinyt ilmoittautua ennakkoon, ei hätää. Voit tulla tapahtumaan ja rekisteröityä myös paikan päällä. Tervetuloa!

Aukioloajat ja sijainti

Ovet Focus-tapahtumaan ovat avoinna klo 8.30 – 16. Päivän päätteeksi palkitaan vuoden digitaalisin teko. Focuksen cocktailtilaisuus jatkuu aina klo 18 saakka.

Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa Kokoustamossa (Rautatieläisenkatu 3, Helsinki).

Tulo-ohjeet löydät Messukeskuksen sivuilta. Focus-vieraille pysäköinti on maksutonta.

Focus Showroom, Focustori ja luennot

Focus Showroom on kohtaamispaikka tapahtuman keskellä: tapaat siellä Atean ja yhteistyökumppaneidemme edustajia, tutustut digitaalisen työpaikan osa-alueisiin ja voit keskustella huippuasiantuntijoiden kanssa. Focustorilla on esillä käyttäjien rakastamia laitteita alan huippumerkeiltä.

Atea Focuksen luento-ohjelma on tuttuun tapaan laaja kattaus asiantuntijatietoa ja tunnettuja keynote-puheenvuoroja. Luento-ohjelma julkaistaan myöhemmin kesällä 2018.

Tarjoilu

Tapahtumassa on tarjolla koko päivän ajan kahvia, teetä ja vettä. Lounas on tarjolla klo 11 – 13. Lisäksi Messukeskuksen ravintolapalvelut ovat vieraidemme käytössä.

#AteaFocus
– keskustelu laajenee ja jatkuu sosiaalisessa mediassa

Kysy, kommentoi, innostu, jaa tuttavillesi – Focus-aiheista keskustelua käydään tunnisteella #AteaFocus. Focus-päivän aikana Atea twiittaa tapahtumasta omalla tilillään. Liity keskusteluun!

Kuvaaminen

Tapahtumassa tallennettua kuva- ja videomateriaalia voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin.

Yhteydenotot ja kysymykset:

fi.marketing@atea.fi

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer