Apple@Work – Saumaton käyttöönotto ja käyttökokemus

Tule kuulemaan ja näkemään, miten yhdistetään luovuus, yksinkertaisuus ja ihmiskeskeisyys töissä. Päivän aikana on tarjolla kiinnostavia infosessioita sekä useita syväluotaavia keynote-puheenvuoroja yrityksen laiteympäristöstä, jossa Apple laitteet toimivat saumattomasti.

Tapahtuma alkaa
6/6 2018, 09.00
Tapahtuma päättyy
6/6 2018, 16.00
Viimeinen ilmoittautumispäivä
1/6 2018
Paikka
Atean Vantaan toimipiste
Osoite
Jaakonkatu 2, Vantaa

Tilaisuudessa pääset myös kokeilemaan Apple-tuoteperheen laitteita todellisessa toimintaympäristössä. Asiantuntijamme ovat paikalla kertomassa laitteista ja palveluistamme lisää. Piipahda paikalle milloin tahansa päivän aikana.

Anna työntekijöidesi loistaa 

macOS ja iOS ovat suunniteltu tuntumaan tutuilta ja intuitiiviselta, jotta työntekijäsi saavat loistaa tehokkuudellaan.  

Koe Apple@Work 

Apple-tuotteet on rakennettu modernin liiketoiminnan tarpeisiin. Apple-tuotteet tarjoavat työntekijöille tehokkaita ratkaisuja. Ne ovat turvallisia, helppokäyttöisiä, yhteensopivia yrityksen järjestelmien ja sovellusten kanssa ja ovat helppoja tukea.  

Heti valmiina käyttöön 

Applen tuotteet ovat yhteensopivia jo käytössä olevien sovellusten kanssa, kuten Microsoft Office, joten työntekijät voivat siirtyä saumattomasti ja työskennellä sen kanssa, mitä he ovat tottuneet käyttämään. Applella on eniten sovelluksia missä tahansa mobiililaitteistossa palvella kaikkia liiketoiminnan tarpeita, tuottavuutta, liiketoimintatietoa, laskutusta ja kuluja sisällön luomiseen ja yhteistyöhön. Muokkaa olemassa olevia sovelluksia tarpeidesi mukaan tai kehitä omia räätälöityjä sovelluksia liiketoimintasi tarpeita varten ja integroi ne back-end-järjestelmiisi.   

>> Katso päivän tarkempi aikataulu 

Tilaisuus on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat yrityksissä ja julkishallinnon organisaatioissa

Ennakkoilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt.

Voit kuitenkin tulla mukaan ja ilmoittautua paikan päällä.

 

 

Lisätietoja
Uki Heng
Apple Business Manager
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer