Laddar meny

Digigogiikan jäljillä -työpajapäivä

Oletko miettinyt kuinka yhdistää digitaalisuus, pedagogiikka ja yhteistoiminnallinen oppiminen? Ehkä olet pohtinut miten ottaa oma laite haltuun ja oppia sen käyttöä? Tai kenties olet jo aloittanut tutustumisen, mutta laitteesi on täynnä sovelluksia eikä sinulla ole aikaa tutustua niihin? Saatat ehkä olla jo kokenut käyttäjä, mutta haluaisit päivittää osaamistasi uudelle tasolle?

Tapahtuma alkaa
8/12 2017, 08.00
Tapahtuma päättyy
8/12 2017, 16.00
Paikka
Atea Experience Center
Osoite
Jaakonkatu 2, Vantaa

Tervetuloa mukaan toiminnalliseen koulutuspäivään 8. joulukuuta 2017. Päivän aikana keskustellaan paljon, mutta tehdään ja kokeillaan vielä enemmän. Koulutuspäivän aikana perehdytään mobiililaitteiden hyödyntämiseen opetuksessa, erityisopetuksessa ja kuntoutuksessa. Saat vinkkejä kuinka hyödyntää mobiililaitteita työssäsi sekä osana oman työn hallintaa. Työpajoissa kokeilemme erilaisia sovelluksia ja harjoittelemme sisältöjen tekemistä niihin. Koulutuksessa myös ideoidaan ja keskustellaan yhdessä miten sovelluksia voi käyttää tutkivan-yhteistoiminnallisen ja yksilöllisen oppimisen tukemisen näkökulmasta.

Aika: 8.12.2017 klo 8.00 – 16.00

Paikka: Atea Experience Center, Jaakonkatu 2, Vantaa

Digigogiikan asiantuntijoina ja kouluttajina työpajapäivässä toimivat Heidi Åkerlund ja Riikka Marttinen, Ideoiden Oy:stä.

Koulutuspäivä maksaa 60€ alv 0% / osallistuja. Koulutuksen hintaan sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas Antell Ravintolassa.

Ilmoittaudu työpajapäivään tästä.

[macroErrorLoadingPartialView]
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer