Laddar meny

ATEA FOCUS 26.9.2017

Vuoden digitaalisin päivä

Tietoa tapahtumasta

Tervetuloa Atea Focus -tapahtumaan tiistaina 26.9.2017 Helsingin Messukeskuksen Kokoustamoon.

Jo 28:tta kertaa järjestettävä Atea Focus -kutsuvierastapahtuma on tänä vuonna monipuolisempi kuin koskaan. Valitse omat suosikkisi useista kymmenistä huippuesityksistä, tutustu Focustorin demoihin ja tuuleta ajatuksiasi kollegoidesi kanssa. Tervetuloa kartoittamaan oman organisaatiosi muutosmatka kohti digitaalista tulevaisuutta

Ilmoittautuminen

Atea Focuksen ennakkoilmoittautuminen on sulkeutunut.

Jos et ehtinyt ilmoittautua ennakkoon, ei hätää. Voit tulla tapahtumaan ja rekisteröityä myös paikan päällä. Tervetuloa!

Keynote-puhujat

Gerd Leonhard

Futuristi, kirjailija

Gerd Leonhard jakaa visioitaan ja käytännön viisauttaan ihmiskunnan tulevaisuudesta ja teknologiasta, digimuutoksesta, tekoälystä ja robotiikasta, mediasta, markkinoinnista ja mainonnasta sekä monesta muusta aiheesta.

Futuristina hän näyttää yrityksille ja organisaatioille suuntaa kehittymiseen huomispäivän haasteita varten. Hänen esityksensä tunnetaan kärkevän provosoivasta mutta samalla humoristisesta ja inspiroivasta tyylistään.

Lue, millaisia visioita Gerd Leonhardilla on tulevaisuuden työelämästä

Mikael Hugg

Millennial Board Product Owner, kirjailija, KTM

Mikael Huggilla on vahvaa asiantuntemusta milleniaalien johtamisesta, luottamuksesta ja työkulttuurista, niin akateemisesta kuin käytännön näkökulmastakin.

Mainostoimiston ja koulutusyrityksen perustanut nuori toimitusjohtaja on ollut haastateltavana milleniaalien johtamisesta mm. Ylellä, Radio Novalla ja Lännen Mediassa, sekä puhujana lukuisissa bisnestapahtumissa, viimeisimpänä Evento Date.

Mikael Hugg elää ja hengittää parempaa johtajuutta ja uskoo vakaasti, että milleniaalit tulevat muokkaamaan liikemaailmaa radikaalimmin kuin aikaisemmat sukupolvet.

Lue Mikael Huggin viisi teesiä tulevaisuuden työmarkkinoille

Aukioloajat ja sijainti

Ovet Focus-tapahtumaan ovat avoinna klo 8.30 – 16. Päivän päätteeksi voit vaihtaa ajatuksia cocktail-tilaisuudessa klo 18.00 saakka.

Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa Kokoustamossa (Rautatieläisenkatu 3, Helsinki).

Tulo-ohjeet löydät Messukeskuksen sivuilta. Focus-vieraille pysäköinti on maksutonta.

Focus Showroom, Focustori ja luennot

Focus Showroom on kohtaamispaikka tapahtuman keskellä: tapaat siellä Atean ja yhteistyökumppaneidemme edustajia, tutustut digitaalisen työpaikan osa-alueisiin ja voit keskustella huippuasiantuntijoiden kanssa. Focustorilla on esillä käyttäjien rakastamia laitteita alan huippumerkeiltä.

Atea Focuksen luento-ohjelma on tuttuun tapaan laaja kattaus asiantuntijatietoa ja tunnettuja keynote-puheenvuoroja. Lisäksi silent stagella voit syventyä teemoihin tietoiskutyyppisissä puheenvuoroissa ja nähdä erilaisia ratkaisulähtöisiä demoja.

Tarjoilu

Tapahtumassa on tarjolla koko päivän ajan kahvia, teetä ja vettä. Lounas on tarjolla klo 11 – 13. Lisäksi Messukeskuksen ravintolapalvelut ovat vieraidemme käytössä.

#AteaFocus
– keskustelu laajenee ja jatkuu sosiaalisessa mediassa

Kysy, kommentoi, innostu, jaa tuttavillesi – Focus-aiheista keskustelua käydään tunnisteella #AteaFocus. Focus-päivän aikana Atea twiittaa tapahtumasta omalla tilillään. Liity keskusteluun!

Kuvaaminen

Tapahtumassa tallennettua kuva- ja videomateriaalia voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin.

Yhteydenotot ja kysymykset:

fi.marketing@atea.fi

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer