Laddar meny
video

Atea MeetNow

Pidä palaverisi kasvokkain, missä ikinä oletkin. Atea integroi eri viestintäratkaisut saumattomasti toimivaksi kokonaisuudeksi.

Työn ja vapaa-ajan uudenlainen rytmittyminen, kansainvälistyminen ja verkostoituminen asettavat uudenlaiset vaateet työn tekemiselle ajasta ja paikasta riippumatta. Yhdistetyn viestinnän (Unified Communications/UC) ratkaisut tarjoavat joustavat mahdollisuudet työn tekemiseen ja tehostavat viestintää ja yhteistyötä. Samalla matkustustarve vähenee, hiilijalanjälki pienenee ja kustannukset laskevat.

Atea integroi eri viestintäratkaisut saumattomasti toimivaksi kokonaisuudeksi, jolloin esimerkiksi videoneuvotteluun osallistuminen omalta kannettavalta tai jopa puhelimesta on mahdollista. Rajattoman viestinnän ratkaisumme yhdistävät sähköpostin, pikaviestin- ja verkkoneuvotteluratkaisut, puheratkaisut sekä videoneuvottelut.

Uusista viestintävälineistä ei saada hyötyjä irti, ellei muutosta viedä läpi taitavasti työntekijöillesi asti. Kuljemme kanssasi läpi muutoksen ja autamme sinua innostamaan työntekijöitäsi uusien ratkaisujen käytössä.

Atea MeetNow

Atea MeetNow on päätelaiteriippumaton, pilvipohjainen videoneuvottelupalvelu, joka yhdistää helposti nykyiset ja uudet videoneuvottelulaitteet yhdeksi sujuvasti toimivaksi kokonaisuudeksi. Atea MeetNow -ratkaisu tarjoaa yrityksen työntekijöille oman henkilökohtaisen virtuaalisen neuvotteluhuoneen ja yhdistää sen saumattomasti muihin yrityksessä käytössä oleviin yhdistetyn viestinnän ratkaisuihin ja videoneuvottelujärjestelmiin kuten Lynciin/Skype for Businekseen.

MeetNow-palvelussa videoneuvottelu on mahdollista kännykällä, tabletilla, läppärillä tai videoneuvottelulaitteella. Se tarkoittaa, että myös asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi voi osallistua videoneuvotteluun vaikka pelkän verkkoselaimen avulla.

Haluatko kokeilla MeetNow-palveluamme maksutta kahden viikon ajan?

 

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer