Laddar meny
video

Atea MeetNow ja Atea Anywhere

Pidä palaverisi kasvokkain, missä ikinä oletkin. Atea integroi eri viestintäratkaisut saumattomasti toimivaksi kokonaisuudeksi.

Työn ja vapaa-ajan uudenlainen rytmittyminen, kansainvälistyminen ja verkostoituminen asettavat uudenlaiset vaateet työn tekemiselle ajasta ja paikasta riippumatta. Yhdistetyn viestinnän (Unified Communications/UC) ratkaisut tarjoavat joustavat mahdollisuudet työn tekemiseen ja tehostavat viestintää ja yhteistyötä. Samalla matkustustarve vähenee, hiilijalanjälki pienenee ja kustannukset laskevat.

Atea integroi eri viestintäratkaisut saumattomasti toimivaksi kokonaisuudeksi, jolloin esimerkiksi videoneuvotteluun osallistuminen omalta kannettavalta tai jopa puhelimesta on mahdollista. Rajattoman viestinnän ratkaisumme yhdistävät sähköpostin, pikaviestin- ja verkkoneuvotteluratkaisut, puheratkaisut sekä videoneuvottelut.

Uusista viestintävälineistä ei saada hyötyjä irti, ellei muutosta viedä läpi taitavasti työntekijöillesi asti. Kuljemme kanssasi läpi muutoksen ja autamme sinua innostamaan työntekijöitäsi uusien ratkaisujen käytössä.

Atea MeetNow

Atea MeetNow on päätelaiteriippumaton, pilvipohjainen videoneuvottelupalvelu, joka yhdistää helposti nykyiset ja uudet videoneuvottelulaitteet yhdeksi sujuvasti toimivaksi kokonaisuudeksi. Atea MeetNow -ratkaisu tarjoaa yrityksen työntekijöille oman henkilökohtaisen virtuaalisen neuvotteluhuoneen ja yhdistää sen saumattomasti muihin yrityksessä käytössä oleviin yhdistetyn viestinnän ratkaisuihin ja videoneuvottelujärjestelmiin kuten Lynciin/Skype for Businekseen.

MeetNow-palvelussa videoneuvottelu on mahdollista kännykällä, tabletilla, läppärillä tai videoneuvottelulaitteella. Se tarkoittaa, että myös asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi voi osallistua videoneuvotteluun vaikka pelkän verkkoselaimen avulla.

Haluatko kokeilla MeetNow-palveluamme maksutta kahden viikon ajan?

 

 

Atea Anywhere

Atea Anywhere on viestintäratkaisu, joka yhdistää puhelut, läsnäolotiedot, pikaviestinnän ja videoneuvottelut yhdelle alustalle. Yritys määrittelee itse tarvitsemansa palvelukokonaisuuden. Sen jälkeen hinnoittelu määräytyy käyttäjien ja valitun kokonaisuuden mukaan ja joustaa tarpeiden muuttuessa.

Atea Anywhere tarjotaan asiakkaillemme pilvipalveluna Atean konesalista. Ratkaisu perustuu Ciscon teknologiaan. Palveluun voi liittää laajan joukon optioita, kuten monenvälisen videoneuvotteluratkaisun tai contact center -ratkaisun.

Liitä Atea Anywhere -palveluun Atean MeetNow, ja saat virtuaaliset henkilökohtaiset neuvotteluhuoneet käyttöösi kätevästi mistä ja milloin tahansa.

 

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer