Laddar meny

Atea Showroomissa näet, koet ja kokeilet itse tuottavuusratkaisuja käytännössä

Mitä tuottava työpäivä on käytännössä? Kerää organisaatiostasi porukka ja tule tutustumaan moderniin tapaan tehdä työtä. Me tarjoamme työkalut, tilan ja asiantuntijan. Sinä pääset tutustumaan moderneihin tuottavuustyökaluihin ja kokeilemaan juuri omaa organisaatiotasi parhaiten palvelevia ratkaisuja.

Showroomin työpajassa käsitellään yleisiä työelämän tilanteita käytännönläheisellä tavalla; samalla näet miten hyödyntää moderneja tuottavuustyökaluja ja miten ne parantavat ja lisäävät mahdollisuuksia esimerkiksi ryhmätyöhön ja mobiiliin työntekoon. Showroomissa on esillä myös Microsoftin Surface Hub, joka mullistaa työskentelyn ja tekee etäpalaverista ja ryhmätyöstä aivan uudenlaisen kokemuksen!

Showroomissa toteutettavan työpajan sisältöteemat kohdennetaan aina yrityksen tai organisaation sen hetkiseen tilanteeseen. Atean Showroomin työpaja on tarkoitettu keskisuurille ja suurille organisaatioille. 

Showroomin työpajassa näet ja koet mm. 

  • yhteistyön ja tuottavuuden lisääminen Atea MeetNow -palvelulla
  • mobiliteetin hyödyntäminen liiketoiminnassa
  • yhteistyö ja sosiaalinen intranet
  • Microsoft Office 365 -palvelun täysi hyödyntäminen
  • tiedottamisen ja markkinointiviestinnän parantaminen digitaalisella kyltityksellä 

Työpajan lopputuloksena osallistujat saavat hyvän yleisnäkemyksen siitä, mihin sähköiset työympäristöt ja tuottavuusratkaisut ovat menossa sekä ideoita ja oivalluksia vietäväksi omaan liiketoimintaan.  

 

Jos työpaja Atea Showroomissa kiinnostaa, ota yhteyttä.  

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer