Laddar meny

Tuottavampi työpäivä pilvestä: Atea 365 Complete

Microsoft Office 365 tuo pilven ketterät hyödyt työpäivään. Atea 365 Complete maustaa Office 365-hankkeet kehittäjän otteella ja tarttuvalla innostuksella.

Microsoft Office 365 on pilvipalvelu, joka tarjoaa yritystason sähköpostin, videoneuvottelu- ja pikaviestintäratkaisut sekä erilaiset työryhmäpalvelut kaiken kokoisille yrityksille ennustettavissa olevalla, käyttöön perustuvalla kuukausilaskutuksella.

Palvelu skaalautuu ja joustaa yrityksen tarpeiden ja koon mukaan. Se tuo myös monia etuja työntekijän ja it-osaston arkeen:

  • Vapauta työskentely ajasta ja paikasta riippumattomaksi
  • Tehosta tiimityötä
  • Helpota it-osaston arkea

Atea 365 Complete koostuu neljästä eri osa-alueesta

Helpoin seuraava Office 365:n käyttöönottoon on ottaa meihin yhteyttä. Atea 365 Complete tarjoaa valmiita palvelukokonaisuuksia, joilla palvelemme sinua ennen käyttöönottoa, käyttöönoton aikana ja sen jälkeen.

Atea 365 Complete kattaa kaiken käyttöönotosta koulutukseen. Atea 365 Complete -palvelut koostuvat neljästä eri osa-alueesta, jotka voidaan toimittaa myös omina, irrallisina moduuleinaan:

  1. käyttöoikeudet
  2. suunnittelu ja käyttöönotto
  3. ylläpito ja tuki
  4. kehitys ja koulutus

Emme voi liikaa korostaa sitä, että palvelun käyttövalmiiksi saattaminen on vasta alku uudenlaiselle työpäivälle. Hyödyt toteutuvat vasta, kun työntekijäsi ovat tietoisia ja innostuneita uudenlaisista mahdollisuuksista. Olemme neuvonantajasi tässä muutoksessa!

Kaikki irti Office 365 -palvelusta

Olemme koonneet avuksesi oppaan, jossa annamme 4+1 vinkkiä Office 365:n parempaa hyödyntämiseen. Lataa opas käyttöösi.

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer