Laddar meny

Atea Edu -ratkaisu kouluille ja oppilaitoksille

Oppilaitoksen hallittu digiloikka Atea Edu -kokonaisratkaisun avulla varmistaa, että tietotekniikasta tulee luonnollinen ja toimiva osa opettajien ja oppilaiden arkea.

Atea Edu -kokonaisratkaisu sisältää kaiken tarvittavan:

  • Suunnittelu - Aluksi kartoitamme yhdessä lähtötilanteen, tavoitteet, käytössänne olevat resurssit ja tulevat haasteet.
  • Tietotekniikan valinta - Valitsemme yhdessä oppilaitoksellenne parhaiten sopivat verkot, pilvipalvelut, sisällöt ja laitteet.
  • Hankintamallin valinta - Osto-, leasing- vai palvelumalli, valitsette teidän oppilaitoksellenne parhaiten sopivan.
  • Kokonaistoimitus
  • Koulutus - Koulutamme johdon, opettajat ja teknisen henkilöstön ja tarjoamme työpajoja tukemaan uusien tekniikoiden omaksumista.
  • Käyttäjätuki - Käyttäjätuki kuuluu pakettiin.
  • Laitteiden huolto ja käyttäjätuki - Vastaamme laitteiden huollosta ja ylläpidosta ja järjestämme tarvittaessa varalaitteet.

Toimivat laitteet, innostuneet käyttäjät ja houkuttelevat opetussisällöt lisäävät oppimisen iloa ja tuloksellisuutta. Oppilaitoksesi hallittu digiloikka Atea Edu -kokonaisratkaisun avulla varmistaa, että tietotekniikasta tulee luonnollinen ja toimiva osa opettajien ja oppilaiden arkea.

Atea Edu -mallissa kartoitamme koulun johdon ja TVT-tiimin kanssa yhdessä lähtötilanteen, tavoitteet, käytössä olevat resurssit ja tulevat haasteet. Kun koulun digitalisointistrategia on luotu, etenemme laitevalintoihin. Henkilöstön koulutuksella varmistamme, että pystytte täysimittaisesti hyödyntämään teknologian tarjoamat edellytykset mielekkäälle oppimiselle. 

Atea Edu Showroom: näe, koe ja kokeile

Varaa aika Atean Edu Showroomiin ja opi lisää modernin teknologian hyödyntämisestä opetustilanteissa.

Atean Edu Showroom on uuden ajan luokkahuone, jossa opettajat ja rehtorit voivat tutustua käytännössä modernin teknologian hyödyntämiseen opetustilanteissa. Keskipisteessä on konkreettiset esimerkit, käytännön hallinta ja oppimisvälineisiin tutustuminen. Tarjoamme omat kokonaisuudet koulun, kunnan tai sivistystoimen johdolle.

Edu Showroom sijaitsee Atean Vantaan toimipisteessä

Tervetuloa kokeilemaan!

 

Martin Lönnberg
Business Manager, Workplace
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer