Laddar meny

Hybridiympäristö tukee liiketoimintaa

Private cloud vai public cloud? Konsultoimme ja suunnittelemme sinulle pilvipalveluista hybridimallin, jossa omat ja ostetut palvelut tukevat saumattomasti toimintaasi – tehokkaasti ja turvallisesti.

Kasvava määrä yrityksiä hyödyntää jo nyt hybridi-infrastruktuuria, jolla ne pystyvät vastaamaan nykyisten tarpeiden lisäksi myös tuleviin vaatimuksiin. Hybridipilvimallissa konesalisi yhdistyy pilveen, jolloin sinä saat molempien maailmojen parhaat puolet. Myös yrityksesi muuttuvat tarpeet on helpompi toteuttaa joustavasti. Atea hallitsee tämän hybridiympäristön. Me autamme yritystäsi yhdistämään pilvipalvelun ja on-premise-salin järkeväksi, liiketoimintaa parhaiten tukevaksi ratkaisuksi. Tämä osaaminen erottaa meidät monesta muusta it-infrastruktuuritoimittajasta.

Neljä kysymystä apuna hybridimallin määrittelyssä

Atealta saat kätevästi kokonaisratkaisun, jolla yrityksesi pääsee hyödyntämään pilvipalvelun ja oman konesalin parhaita puolia. Meillä on parhaat yhteistyökumppanit ratkaisujen toteuttamiseksi.

Sinä päätät millaisen kokonaisuuden haluat. Me tarjoamme työkalut kokonaisuuden hallintaan ja osaavat konsulttimme näyttävät miten pilvi otetaan käyttöön sekä miten sitä voi hyödyntää, hallita ja valvoa. Rakennamme kokonaisvaltaisia liiketoiminnan tarpeita palvelevia ratkaisuja arkkitehtuurisuunnittelusta alkaen. Määrittelyssä otamme huomioon mm. seuraavat kysymykset:

  1. Miksi organisaatiosi tarvitsee hybridipilven?
  2. Miten hybridipilvi kannattaa ottaa käyttöön?
  3. Millaisia uusia mahdollisuuksia hybridipilvi avaa?
  4. Mitkä ovat hybridipilven konkreettiset hyödyt organisaatiollenne?

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer