Laddar meny

Täyden palvelun verkkoratkaisu

Moderni verkkoratkaisu toimii liiketoiminnan perustana ja mahdollistaa digitalisaation. Verkko on it-ympäristön kriittisin osa. Se varmistaa yrityksen toiminnan jatkuvuuden.

Verkkoyhteyden on mahdollistettava tehokas ja tietoturvallinen työskentely. Suurin osa organisaatioista keskittyy tietoverkon perustoiminnallisuuksien määrittelyyn, kun taas edelläkävijät hyödyntävät modernin verkkoratkaisun edut omaa liiketoimintaa digitalisoidessaan. Kaikki liikenne kulkee verkon kautta, joten ei ole samantekevää, millainen verkkoratkaisu organisaatiossasi on käytössä.

Verkkoratkaisua mietittäessä tulee ottaa huomioon mm.

Valitse viisaasti: täyden palvelun verkkoratkaisu tukee liiketoiminnan digitalisaatiota

Atean täyden palvelun verkkoratkaisu kattaa sovellustietoiset verkko- ja tietoliikenneratkaisut palveluna. Palvelu sisältää kaiken aina konsultoinnista ja suunnittelu- ja määrittelypalveluista aina verkon rakentamiseen ja ylläpito-, hallinta- ja valvontapalveluihin. Kaiken lisäksi ratkaisu toimii yhden kontaktipisteen kautta, mikä selkeyttää asioimista kanssamme.

Yhteistyömme maailman johtavien valmistajien kanssa varmistaa luotettavat ratkaisut kaiken kokoisille organisaatioille. Hyödynnämme myös Atea Global Services -palveluita, jolloin palvelumme laajenevat aina globaaleihin ratkaisuihin saakka. 

Jos pohdit työssäsi mm. seuraavia kysymyksiä, ota meihin yhteyttä. Kerromme, miten saavutat oikein toteutetuilla verkkoratkaisuilla aitoja liiketoimintahyötyjä.

  • Kuinka saavuttaa kustannustehokkaasti ja nopeasti täyden palvelun verkkoinfrastruktuuri, joka on sovellustietoinen ja yhden hallinnan alla?
  • Kuinka reagoida riittävän nopeasti liiketoiminnan asettamiin tietoturva- ja tietoliikennehaasteisiin?
  • Miten saan nykyaikaisen, dynaamisen ja turvallisen dataverkon kaikki hyödyt ja vieläpä palveluna ennustettavissa olevalla kuukausikululla?

 

Tapahtumat

Markku Selin
Business Manager, Network and Security
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer