Laddar meny

It-infrastruktuurin ulkoistus

Infrastruktuurin sekä siihen liittyvien palveluiden ulkoistaminen Atealle parantaa tietotekniikkapalveluiden laatua ja antaa yrityksen omille it-ammattilaisille mahdollisuuden keskittyä tuottavampiin töihin.

Atea on asiakkailleen kehittävä ulkoistuskumppani. Asiakkaamme voivat ulkoistaa meille osan tai kokonaisuuksia it-infran osa-alueistaan. Ulkoistamalla varmistat, että it-infran ratkaisun ovat kaiken aikaa ajantasaisia, tehokkaita ja mitoitettu vastaamaan oman yrityksesi tarpeita. Toimintamalliimme kuuluu ulkoistettujen palveluiden jatkuva kehittäminen yhteistyön aikana.

Ulkoistuspalveluidemme avulla:

  • voit saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä
  • ohjaat omia resurssejasi tuottavampaan käyttöön
  • hyödynnät Atean erityisosaamista it-infran kaikilla osa-alueilla
  • hyödynnät Atean konsultoivaa ja palveluja kehittävää toimintamallia
  • otat Atean palvelumallit osaksi omaa toimintasi

It-infrastruktuuripalvelut myös pk-yrityksille

Palvelemme myös pk-yrityksiä ulkoistuspalveluillamme. Atean pk-yrityksille suunnatut ulkoistuspalvelut pitävät yrityksen it-ympäristön kunnossa ja toimintakykyisenä yrityksen koosta riippumatta. Palveluidemme hankinta on helppoa eikä niiden käyttö vaadi erityistä it-infran asiantuntemusta. Palvelut ovat valmiiksi paketoituja ja hinnoittelu selkeää ja skaalautuvaa. Huolehdimme palveluiden jatkuvasta kehittämisestä. Silloin asiakas saa nopeasti kehittyvästä työelämän tietotekniikasta aina parhaat hyödyt irti.

 

Timo Varsila
Director, Continuous Services
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer