Laddar meny

It-infrastruktuurin palvelut ja ratkaisut

Atea on kumppanisi, kun haluat vauhtia ja notkeutta liiketoiminnallesi it-palveluilla. Teemme sen nopeasti käyttöönotettavilla, tarpeen mukaan skaalautuvilla, luotettavilla ja turvallisilla it-infrastruktuuripalveluilla.

Atea tuottaa infrastruktuuripalveluita, ja lisäksi suunnittelemme, hallitsemme ja kehitämme asiakkaidemme ympäristöjä sekä toimitamme niihin laitteita. Meille on tärkeää, että toimimme aina asiakkaan puolella pöytää. Meillä on hallussamme osaaminen ja kumppanuudet kaikkiin teknologiatarjoajiin, joten pystymme valitsemaan aina asiakkaalle parhaan vaihtoehdon.

Tarjoamme monipuoliset tietoverkko-, konesalikapasiteetti-, tallennus- ja varmistus-, sekä valvonta- ja hallintapalvelut. Omaan konesaliisi toteutamme pitkällä kokemuksella luotettavasti laitetoimitukset ja -asennukset.

Otamme vastuun infrastruktuurin isosta kuvasta käyttäjiä unohtamatta. Tutustu, miten helpotamme hankintoja ja hallinnointia ja miten loppukäyttäjäpalvelumme tekevät työpäivästä sujuvan. Lue lisää loppukäyttäjäratkaisuistamme.

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer