Laddar meny

Atea One infra: edistyksellinen it-infrastruktuurin kokonaisratkaisu

Atea One Infra on täysin uudenlainen ja innovatiivinen it-ympäristö, joka tarjoaa mahdollisuuden työskennellä aidosti ajasta, paikasta ja jopa päätelaitteesta riippumatta. Tämä tukee liikkuvaa työtä, rikastuttaa viestintää ja tarjoaa tuottavuutta ja mielekkyyttä työelämään.

One Infra on jo laajassa käytössä - esimerkiksi Ateassa. Atea yhdisti ja uudisti sen avulla konsernin 7 maan ja noin 5 000 käyttäjän it-ympäristöt.

Keskeinen joustavuuden ja vapauden mahdollistaja on loppuun asti viety, edistyksellinen virtualisointi. Se mahdollistaa päätelaiteriippumattoman käytön – järjestelmiin pääsee käsiksi niin firman kannettavalla kuin omalla tabletillakin.

Toinen merkittävästi joustoa lisäävä tekijä on edistyksellinen viestintäratkaisuympäristö: läsnäolotiedot, pikaviesti, dokumenttien jakaminen ja yhteistyöstömahdollisuus sekä helpot video- tai verkkokokoukset ovat kaikkien ulottuvilla.

Valtaa ja vastuuta loppukäyttäjille

Kyse ei kuitenkaan ole pelkästä teknologiasta, vaan suurimmat muutokset ovat tapahtuneet johtamisessa ja ihmisten toiminnassa. Kun työntekijällä on enemmän vapautta ratkaista miten, missä ja millä päätelaitteella työ tehdään, työntekijän vastuu kasvaa. Se asettaa muutostarpeita johtamiselle.

Jos etätyön mahdollistavat järjestelmät rakennetaan, täytyy myös tukea ja kannustaa varsinaisen etätyön tekoon. Samoin viestintätekniikan parantuessa on muistettava, ettei välineistö yksin riitä vaan johtamisen on tuettava aktiivista viestintää. Nykyaikaisilla välineillä olemme etänä lähes aivan yhtä läsnä kuin kokous- tai konttoripöydän toisella puolella istuessamme.

Säästöjä ja tyytyväiset työntekijät

Atea One Infra on vähentänyt merkittävästi matkustamista, joka säästää niin firman rahaa kuin työntekijöiden aikaakin. It-ympäristön päivittämisestä ja ylläpidosta lasketaan saatavan noin 20 %:n suorat säästöt. Se, mitä ei koskaan rahalla voida edes mitata, on työtyytyväisyyden lisääntyminen lisääntyneen valinnan mahdollisuuden ansiosta - niin työn tekemisen paikan, ajan kuin välineidenkin suhteen.

Olemme One Infrasta todella innostuneita! Ota meihin yhteyttä, niin pääset tutustumaan One Infraan ja tekemään kanssamme kehityspolun kohti omaa, tuottavampaa työpäivääsi.

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer