Laddar meny
Kuva: Aki Rask

It-laitteiden kierrätys

Lojuuko yrityksessänne vanhentuneita tai turhia it-laitteita, jotka pitäisi tuhota, mutta joilla saattaa vielä olla markkina-arvoa? Epäilyttääkö kierrätettävien laitteiden tietoturvallinen hävittäminen? Jos vastasit kyllä, anna meidän auttaa.

Atean kierrätys- ja kunnostuskonsepti goITloop on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi: tuomme yrityksesi toimipisteeseen kierrätyshäkin, johon voit kerätä yhdellä kertaa kaikki tarpeettomat elektroniset laitteet. Haettuamme häkin jatkokäsittelemme LOOP-kierrätyspalvelussa tietoturvallisesti kaikki elektroniset laitteet niiden tilasta ja kunnosta riippumatta. 

Valitse yrityksellesi parhaiten soveltuva kierrätysvaihtoehto ja jätä loput Atean hoidettavaksi. Prosessi on tehokas, tietoturvallinen, ympäristöystävällinen ja ennen kaikkea asiakkaalle helppo ja luotettava tapa päästä eroon tarpeettomaksi käyneestä it-romusta. Toimintamme noudattaa ISO 9001 ja ISO 14001 -standardeja.  

Kierrätyspalvelut

LOOP1 Kaikenlaisten käytettyjen elektroniikkalaitteiden nouto teräshäkissä (ei raportointia)
LOOP1-palvelu on tarkoitettu kaikenlaiselle käytetylle elektroniikalle kahvinkeittimistä kaapeleihin, CRT-näyttöihin ja näppäimistöihin.

LOOP2 Elektroniikkalaitteiden ja it-tuotteiden nouto teräshäkissä
LOOP2-palvelu on tarkoitettu kaikenlaiselle käytetylle elektroniikalle sekä kaikille muistilla varustetuille laitteille, esim. tietokoneet, tabletit, puhelimet, USB-tikut ja muut tallennusmediat sekä palvelimet. Tietojen poisto markkinoiden johtavilla työkaluilla, laitteiden kunnostus ja raportointi sisältyvät hintaan.

LOOP3 Elektroniikkalaitteiden ja it-tuotteiden nouto turvakaapissa
LOOP3-palvelu on tarkoitettu kaikenlaiselle käytetylle elektroniikalle sekä kaikille muistilla varustetuille laitteille, esim. tietokoneet, palvelimet, usb-muistit, tallennusmediat, puhelimet ja tabletit. Tietojen poisto markkinoiden johtavilla työkaluilla, laitteiden kunnostus ja raportointi sisältyvät hintaan.

LOOP4 Uusien laitteiden toimittaminen pakkauksista purettuina turvakaapissa sekä elektroniikkalaitteiden ja it-tuotteiden nouto samassa kaapissa
Kaikenlaiselle käytetylle elektroniikalle sekä kaikille muistilla varustetuille laitteille, esim. tietokoneet, tabletit, puhelimet, USB-tikut ja muut tallennusmediat sekä palvelimet. Tietojen poisto markkinoiden johtavilla työkaluilla, laitteiden kunnostus ja raportointi sisältyvät hintaan.

Ota yhteyttä 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer